Soylu'dan Yeni Başarılar

Girişimciliği, gelecekte öne çıkacak sektörleri yıllar öncesinden sezip bu alanda yatırım yapma öngörü ve parlak zekası ile başarılı çalışmalara imza atan iş insanı hemşerimiz Burak Soylu, atılımlarına ve gururumuz olmaya devam ediyor.

Soylu'dan Yeni Başarılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm şirketiyle başlatıp, medya, yazılım, teknofest ve daha birçok bilişim sektöründe büyük bir başarı elde eden Burak Soylu, GoArt alanında ses getiren hamlelerinden sonra,  son dönemlerin en popüler sahası olan “metaverse” sahasında da yerini aldı.

Son zamanlarda “metaverse” kavramını duymayanınınız yoktur. Facebook’un da dâhil olduğu birçok teknoloji devinin yatırım yapmaya başladığı bu kavram, son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. 

Metaverse, tüm dijital dünyaların birleştirilmesiyle oluşturulan kolektif bir sanal paylaşım alanına, yani içinde tüm dijital dünyaların bulunduğu kurgusal evrene verilen isim ve birçok insana göre, gelecekte oluşturulacak olan bu Metaverse’e sanal gerçeklik veya artırılmış gerçeklik yoluyla ulaşmak mümkün olacak.

Geleceği çok iyi gören ve okuyan Burak soylu, bu metaverse alanında yaptığı çalışmaları, ülkemizin en saygın kanalı olan TRT 1’de ve yine ülkenin en çok izlenen ve beğenilen Pelin Çift’in “Gündem Ötesi” programında tüm halkımıza anlatmış olacak.

Usta ve deneyimli gazeteci Pelin Çift’in kendi sayfasında: 

“Gündem Ötesi’nde dijital evren “Metaverse” konuşuluyor.

•Metaverse nedir?

•Bu dünyaya nasıl girilir, nasıl avatar oluşturulur?

•Dijital ortamda mülk edinmekten ticarete neler yapılabilir?

•Yeni dünyada hangi meslekler öne çıkacak?” cümleleriyle paylaştığı program 15 Ocak Cumartesi günü TRT ekranlarında 00.15’te yayınlanacak.

İşin doğrusu benim gibi birçok kişinin yabancısı olduğunu düşündüğümüz bu konudaki programı, Pelin Çift’in etkili ve güzel sunumu, Burak Soylu’nun da detaylı ve görseller eşliğinde anlatacağı programı  zevkle izleyecek ve hemşerimiz Soylu ile bir kez daha gurur duyacağız.