SONU BÖYLE OLMAMALIYDI!

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1

SONU BÖYLE OLMAMALIYDI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 18. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Manisaspor ile karşı karşıya geldi. 21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Sakarya Bölgesi A Klasman Hakemi Erkan Engin’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Serdar, Hakan, Mehmet Yiğit, Murat Kalkan, Onur, Çağrı, Traore, Cajic, Berk, Tom ve Timur onbiriyle çıktı. Müsabakayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Asbaşkan Osman Altungök ve 2. Başkan Karahan Çelik protokol tribününden takip ettiler.
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 8. Dakikada Bahattin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu golün ardından rakip sahada daha fazla görünse de gol girişimlerinden sonuç alamadı ve devreye mağlup durumda girdi.

KEHINDE GİRDİ İŞLER DEĞİŞTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına Elazığspor Berk-Kehinde değişikliği ile başladı. Oyuna girmesiyle rüzgarı tersine çeviren Nijeryalı oyuncu, Elazığspor’un 3. bölgede daha fazla görünmesini sağladı. Bordo-Beyazlı ekibimiz aradığı golü ise 55. dakikada buldu. Timur’un ceza sahası içerisinde yere düşürülmesiyle hakem Erkan Engin tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Wellington Tom, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skora denge getirdi. 62. Dakika’da ise Kehinde’nin derinlemesine pasına sağ çaprazdan düzgün bir vuruş gerçekleştiren Aldin Cajic Elazığspor’u öne geçirdi. 83. Dakikada sahneye çıkan Manisasporlu Erman skora yeniden denge getirdi. Manisaspor’da 90. Dakikada Emre ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Kalan bölümde başka gol olmadı ve zorlu 90 dakika 2-2’lik eşitlikle son buldu. Bu beraberliğin ardından temsilcimiz puanını 15 yaparken, Manisaspor 14’e yükseltti. Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 1. Lig’in 19. Haftası’nda deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.