Şoförler Odası Başkanı Belli Oldu

Şoförler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda iki isim başkanlık için yarıştı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kongrede yarışın galibi Şevket Toraman oldu.

Şoförler Odası Başkanı Belli Oldu

Şoförler Odası olağan genel kurulu bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem’in yaptığı kongrede Başkan Şevket Toraman ve Halil Saraç başkanlık için yarıştı.

SARAÇ: HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan Başkan Adayı Halil Saraç, “Hedefimiz ailemize sahip çıkmak, hedefimiz çok çalışmak, kaliteli hizmet ile ailemizi olması gereken yerlere taşımaktır. Şu an gerçekten şoför esnafımız zor, umutsuz ve maddi yetersizliklerin hüküm sürdüğü zamanlardan geçiyor. Zaten depremden ayrı, pandemiden ayrı mustarip olan esnafın şu anda zamlardan dolayı beli bükük ve umutsuz bir şekilde evine ekmek götürmeye çalışıyor. Bende diyorum ki gelin çaresizlik içinde kıvranmayalım, çareler ortaya koyalım ve gerçeklerle yüzleşip geleceğe yönelik adımlar atalım. Ben sizlerin bir kardeşi olarak her zaman yanınızda olacağım ve asla sizleri tek başına çaresiz bırakmayacağım inşallah” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: ELAZIĞ ŞOFÖRLER ODASI OLARAK ELİMDEN GELEN TÜM GAYRETİ, DESTEĞİ ESNAFIMA VERMİŞİM
Başkan Şevket Toraman, “2 yıl bu şehirde Türkiye sıkıntı yaşadı ama bu sıkıntının içerisinde Elazığ Şoförler Odası olarak elimden gelen tüm gayreti, desteği esnafıma vermişim, vermeye de devam edeceğim. Üye aidatı denilen bir aidat yok. Üye aidatı silinmez. Üye aidatı onların. Ödemediğim kimse varsa bunları burada söyleyecek. Bugün değil 2019’da ödemişim, 2018’de ödemişim, 2017’de ödemişim, 2020’de ödemişim, 2022’de ödemeye devam edeceğim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Genel kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Halil Bey’e de başarılar diliyorum. Allah gönlüne göre versin. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

ŞEVKET TORAMAN GÜVEN TAZELEDİ
Genel kurulda zaman zaman tansiyon yükseldi.
Kongrede başkanlık yarışını 1126 oy ile Şevket Toraman kazandı.
Bir diğer aday Halil Saraç ise 550 oy aldı.