SMS Kampanyası Yeterli Olur mu?

Geçtiğimiz gün yapılan kongre ile göreve gelen Elazığspor yönetimi, var olan transfer yasağının kaldırılması için hummalı bir çalışma başlatma kararı aldı.

SMS Kampanyası Yeterli Olur mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Transfer yasağını kaldırabilmek için maddi desteğe ihtiyacı olan Elazığspor yönetimi, kısa vadede yeni bir SMS kampanyası düzenlemeyi planlıyor.

İlk etapta böyle bir SMS kampanyası doğru bir karar olabilir ama gereken parayı denkleştirmede çok yeterli olmayabilir. Yönetimin, bunun için il içi dinamikler yanında il dışındaki Elazığlı iş insanlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirmesi ve büyük şehirlerde özel geceler düzenlenmesini de yakın vadede gündemine alması gerekiyor.

Taraftarın desteği her zaman var ve takımın yanında olacak.  Bu kaynakla birlikte varlıklı iş insanlarımızın kapıları çalınmalı ve destekleri talep edilmeli. Bunlardan da önce yönetim kuruluna giren isimlerin de belirlenen miktarları hemen kulüp hesaplarına yatırmaları, farklı kesimlerden talep edilecek destekler için güven veren önemli bir adım olur.

Yönetimin, bu süreyi iyi değerlendirmesi gerek. İl içi gerekse il dışında kısa süre içerisinde aksiyon almasında fayda var.