Sizi anlatmaya kelimeler yetmez!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 33. Haftası'nda temsilcimiz TY Elazığspor, deplasmanda Karacabey Belediyespor'un konuğu oldu

Sizi anlatmaya kelimeler yetmez!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma savaşı veren temsilcimiz TY Elazığspor, 33. Hafta maçında deplasmanda Karacabey Belediyespor’la karşılaştı. Pazar günü saat 14.00’de Karacabey Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan maça temsilcimiz; Okan, Eren, Muhammed Düzgüner, Ömer Faruk, Hebat, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Cengizhan, İzzet, Fırat Sefa ve Muhammed İldiz onbiriyle çıktı.
Maça hızlı başlayan Bordo-Beyazlılar, 6. dakikada Cengizhan Akgün’ün golüyle 1-0 öne geçti. 24. Dakikada Elazığspor’da kaleci Okan’ın yerine Ali Karataş oyuna dahil olurken, ev sahibi takım 36. Dakikada Rasimcan’ın attığı golle eşitliği sağladı. 45+2. dakikada bu kez sahneye Berk Ali Nizam çıktı ve Karacabey Belediyespor ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.
Mücadelenin 51. Dakikasında Bursa ekibi Alper Karaman’ın attığı golle durumu 3-1 yaptı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Yusuf Ensar Poyrazlı’nın golüyle temsilcimiz farkı 1’e indirse de 77. Dakikada Arda Yılmaztürk durumu 4-2’ye getirdi.
Mücadelenin 81. Dakikasında ise Karacabey Belediyespor 3. golün sahibi Alper’le bir gol daha buldu ve fark 3’e çıktı. 90+2. Dakikada Bursa ekibinde İlyas Yılmazer maçın skorunu 6-2 olarak tayin eden golü Elazığspor ağlarına gönderdi.
Kümede kalma yolunda yine ağır bir darbe alan ve 26 puanda kalan TY Elazığspor, 34. haftada Bodrumspor’u ağırlayacak.