Siyasette 'Yıldırım' Harekâtı

Kontrollü normalleşmenin başladığı tarihten sonra parti çalışmalarına hız veren Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf, ilçe, belde ve köy ziyaretleri yanında teşkilat çalışmalarıyla da teşkilatlarını zinde tutuyor.

Siyasette 'Yıldırım' Harekâtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ İl Başkanı olarak atandığı günden beri başta parti tabanı olmak üzere esnaf, ilçe, belde ve köy ziyaretleri yapan Şerafettin Yıldırım, kontrollü normalleşmenin başladığı tarihten itibaren bu çalışmalarını artırarak devam ediyor.

HALKI, HALKA GİDEREK DİNLİYOR
Halkı sadece parti binasında dinlemekle kalmayan Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, düzenlediği mahalle, köy, ilçe ve belde ziyaretlerinden kendisi vatandaşlara giderek onların sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında ilgililerle görüşüyor.

HER KESİME ULAŞIYOR
Vatandaş buluşma ve ziyaretlerini aksatmayan Başkan Yıldırım, son birkaç gün içinde Vali Fahri Bey Caddesi esnaflarını, Sanayi Sitesi esnaflarını, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek esnaflarımız ile iş adamlarımızı dinledi, onların sorunlarını çözme noktasında adımlar attı.

MAHALLE VE BELDE GEZİLERİ
Esnaf ve iş insanlarımızı ziyaret eden Başkan Yıldırım, mahalle ve belde ziyaretlerini de aksatmıyor.

Çaydaçıra Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yıldırım, Gezin köyüne de çıkarma yaptı. 

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş,  İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve köylere hizmet sunan kurum yetkilileriyle birlikte 30 köy muhtarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Şahsuvar Köyünde çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldırım, bölgede yapılması gereken hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

YENİ BİNADA YENİ VE VERİMLİ ÇALIŞMALAR
Resmi açılışı henüz yapılmasa da hizmete sunulan yeni parti merkezindeki toplantı salonunda teşkilat toplantıları yanında eğitimler de devam ediyor.
Ana kademe birimleri ile ilçe ve belde teşkilat başkanları ile haftalık toplantılar yapılarak her birim haftalık çalışma raporunu sunuyor ve sonraki hafta programı ve hedeflerini ortaya koyuyor.

Bir sonraki hafta yapılan toplantılarda her bir birim, haftalık çalışmalarını görseller eşliğinde sunuyor ve yeni kendilerine hedefler koyuyorlar.

HİZMET İÇİ EĞİTİMLER BAŞLIYOR
Yeni parti binasında bulunan konferans salonunu önümüzdeki günlerde birçok seminer ve eğitim toplantısına ev sahipliği yapacak. 
Özellikle gençlik kolları ile kadın kollarının temmuz ayı ile birlikte kendi yönetimlerinden başlamak üzere hedef kitlelerine yönelik eğitim toplantıları düzenlenmesi planlanıyor.

Seminerlerin teşkilat eğitimleri yanında, kişisel gelişim, medya okur-yazarlığı, halkla ilişkiler, süreç yönetimi, etkili konuşma, ekonomi, değerler eğitimi, örnek şahsiyetler, manevi dinamiklerimiz konusunda olması bekleniyor.

HİZMETTE DE SAHADA DA AK PARTİ
İktidarda olduğu 19 yıllık süre boyunca hayatın her alanında insanımızın hayatını kolaylaştıran dev projeleri hayata geçiren Ak Parti’nin bu hizmetleri yanında 2023 ve 2053 hedeflerinin kamuoyuna duyurmak ve değişik sebeplerle partiye tepkili olan hemşerilerimizle buluşan Yıldırım’ın bu gayreti ve özverisinin sandığa yansıyarak partisine önemli bir başarı kazandıracağı ifade ediliyor.