Siyasetin İlkeli Yüzü: Mehmet Çak

31 Mart yerel seçimleri öncesi sadece adaylar saha çalışması yapmıyor. Partilerin İl Genel meclis ve Belediye Meclis üyeleri hem belediye başkanları için hem de kendileri için sahada seçim çalışmaları yapıyorlar.

Siyasetin İlkeli Yüzü: Mehmet Çak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Partilerin Belediye Meclis üye listelerine yönelik hem olumlu hem de olumsuz eleştirileri olmakla birlikte liste kesinleşti ve ilçe seçim kurullarına teslim edildi bile..

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ile birlikte seçim çalışmaları gerçekleştiren  isimlerden biri de MHP Belediye Meclis üyesi 4. sıra adayı iş insanı Mehmet Çak.

Mehmet Çak, geçtiğimiz dönem de Elazığ Belediyesi  MHP meclis üyesi olarak görev yapmış, muhalefette olmasına rağmen Başkan Şahin Şerifoğulları’na şehre yönelik teklif ve önerileri yanında yapıcı eleştiriler de getiren, şehrine, partisine ve hakkaniyete duyarlı bir isim olarak öne çıkmıştı.

Belediye meclis üyeliği yanında iş insanı sıfatıyla da hemen herkesin güvenini kazanmış, yanlışların içinde olmamış, ticaret yaptığı insanları üzüp gücendirmemiş bilakis onların mutluluğuna vesile olmuş Mehmet Çak, makam ve mevki yerine hizmet ve dava adamı olarak da öne çıkmayı yeğlemiş istikrarlı bir isim. 

Bulunduğu her ortamda gücün ve çıkarın yanında değil, vicdanın, adaletin ve hak-hukukun yanında yer alma irade ve dirayetini göstermiş bir ilkeli siyasetçi olan Çak, bu yönüyle itibarlı ve saygın bir çevreye de sahip bir isim.

Mehmet Çak’ın Elazığ Belediye meclisinde iktidar ya da muhalefet kanadında var olması,  kendisinin değil, şehri ve misyonunun yücelmesi adına önemli ve gerekli bir adım oldu.

Hesap-kitap adamı olmak ve bunun getireceği menfaatlerin üzerine oturup üç maymunu oynamak yerine kedisine verilen oyların manevi ağırlığı ve sorumluluğuyla ilkeli ve dürüst siyaset yapan Mehmet Çak’ın  MHP listesinde yer alması kendisi için olmasa da hem partisi hem de şehrimiz adına önemli  bir kazanımdır.

İş insanı Mehmet Çak’a şehre hizmet yarışında başarılar diliyoruz.