Sıra Hizmette

Gün geçmiyor ki Ak Parti Genel Merkez teşkilatlarında bir hemşerimizin görev aldığına dair haberler okumayalım.

Sıra Hizmette
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hemen her gün bir hemşerimiz,  ülkemize ve şehrimize 20 yıldan beri önemli hizmetler yapan Ak parti genel Merkez teşkilatlarında görev alıyor ve buna duyulan memnuniyet ve mutluluklar sosyal paylaşım hesaplarına da yansıyor.

Bizler de bu atama ve görevlendirmelerden elbette mutlu oluyor ve hatta gurur duyuyoruz. İlimizden yetişen deneyimli ve tecrübeli insanların genel merkez teşkilatlarına oradan da tüm taşra teşkilatlarına ışık olacak ve siyasi başarı getirecek projelerini sunma imkânına kavuşmaları ve bu görevlerle taltif edilmeleri büyük bir başarı olmakla birlikte şans ve fırsattır.

Ancak bu görevlendirme ve genel merkez kadrosu dâhil olmanın ülkemize olduğu kadar şehrimize de olumlu olarak ve hizmet sağanağı şeklinde yansıması gerekir.
Yapılan görevlendirmelerle şehre mutluluk ve sosyal medya paylaşım patlaması yaşatan ve her biri birbirinden değerli olan hemşerilerimizin, teşkilat içi ve dışı kesimlerin bu memnuniyet ve güvenine layık olduklarını gösterecek hizmetlere dönüşmesi gerekir.

Son atamalarla Genel Merkez’de oldukça güçlü bir lobi ve güce ulaştık şehir olarak.  Bu güç ve yetki, bugünden sonra hizmete yansımalı. Ve biz bugünden sonra “hemşerimize yeni görev” haberleri yerine “hemşerimizden önemli hizmet” haberlerini okumak, duymak ve bizzat yaşamak istiyoruz.