Simon Murrey prensipte tamam!

Elazığspor, İskoç golcü Simon Murray ile prensipte el sıkıştı

Simon Murrey prensipte tamam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Demokratik Kongolu golcü Junior Mapuku ve Dinamo Bükreş’te forma giyen Adam Nemec gibi isimleri de gündeminde tutan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor aradığı golcüyü İskoçya’da buldu.

İlk yarıda eksikliğini en çok hissettiği santrafor bölgesi için arayışlarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor daha önce temas halinde olduğu İskoç Golcü Simon Murray ile prensip anlaşmasına vardı.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, forvet transferi için İskoçya 1. Lig ekibi Hibernian’da forma giyen İskoç golcü Simon Murray’la 2.5 yıllık anlaşma sağladı. 25 yaşındaki tecrübeli golcü oyuncunun önümüzdeki günlerde Antalya Kampı’na giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Ligin ilk yarısında Hibernian formasıyla 25 maça çıkan tecrübeli forvet toplam 14 gol kaydetti. Sağ kanatta da görev yapabilen Simon Murray’ın Hibernian ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Kariyerinde 141 maça çıkan Murray, 63 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

MURRAY’IN ALTERNATİFLERİ HAZIR!

Bordo-Beyazlı ekibimiz İskoç golcü Simon Murray ile prensip anlaşmasına varsa da olası bir iptal ihtimalinde alternatifleri de hazır tutuyor. Gazete sayfalarımıza da taşıdığımız üzere Bordo-Beyazlı ekibimiz Simon Murray transferinde pürüz yaşanması halinde Slovak yıldız Adam Menec ve Levski Sofia’dan Junior Mpia Mapaku’yu gündemine alacak.