Şimdi İmamoğlu düşünsün…

CHP'de İmamoğlu ile Yavaş arasında geçeceği tahmin edilen cumhurbaşkanlığı yarışında iki tarafın da atakta olduğu görülüyor.

Şimdi İmamoğlu düşünsün…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB Başkanı İmamoğlu, Başkanı bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini vesile kılıp ülkeyi geziyor. Geçtiğimiz gün Adıyamanlılarla buluşan İmamoğlu, bu görevi gereği Anadolu’yu gezmeyi ve kendini daha yakından tanıtmayı hedefliyor.

İmamoğlu çalışır da ABB Başkanı Mansur Yavaş durur mu? O da bir sebep bulup ya da gelen davetleri değerlendirip Anadolu’ya açılıyor.

Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinliklere katılım sağlamak için Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.

Resmi tören için Sivas'ta bulunan Mansur Yavaş, akşam saatlerinde çarşıda geziye çıktı.

Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavaş, kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenlerle tek tek fotoğraf çekindi.

Yavaş, daha sonra bir kahvehanede çay içerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Bu ziyaret ve halkla temas etmenin tek amacı var o da halkın gönlünde daha çok yer edebilmek.

Zira her iki isim de biliyor ki CHP organlarının bu iki isim arasından isim belirlemesi zor olacak.

Bu amaçla önce teşkilat içinde bir anket yapılacak ardından da hangi adayla seçimi kazanırız diye halka sorulacak.

İşte bu gerçeği bilen iki isim de işi sağlama bağlamak adına şimdiden çalışıyorlar.

Mansur Yavaş, CHP içinde biraz geride kalmasını halkın büyük teveccühü ile kapatmak istiyor ve bunun için de halka iniyor.

Danışmanlarının verdiği bu fikir oldukça doğru ve isabetli duruyor. Yavaş, doğru isimler ve iyi danışmanlarla çalışıyor. Şimdi İmamoğlu düşünsün…