Şık kadınların adresi: Hülyalı Butik

Elazığ'da butik sektöründe 4. yılını tamamlayan HÜLYALI BUTİK işletme sahibi Hülya Sevgili Kurtoğlu, 'Bilinmelidir ki insan hayatının her döneminde yeni şeyler öğreniyor bu nedenle hiçbir şey için geç değil 'diyerek kararlılıkla yoluna devam ediyor bu azmi ile pek çok kadına da güç veriyor.

Şık kadınların adresi: Hülyalı Butik

Hülya Kurtoğlu,” Elazığ doğumluyum ilk orta ve lise eğitimimi Elazığ'da tamamlayıp 1997 senesinde Bursa'ya Üniversite eğitimi için gittim Uludağ Üniversitesi mühendislik fakültesi mezunuyum evliyim iki erkek çocuk annesiyim. Benim için başarı inandığınız yolda doğru adımlar atmak ve insanlar için faydalı şeyler yapmaktır para kazanmaktan ve zengin olmaktan ziyade aslında etrafınızdaki topluma aldığınızı geri vermek ve bu toplulukla beraber büyümek…Şükürler olsun ki biz müşterilerim ile çok güzel ve başarılı bir aile olduk. Ciddi bir iş planı hazırlasınlar yapacakları iş ne olursa olsun insanlar her şeyin üstesinden gelirler yaşayacakları bütün olumsuz süreçlerde kendi motivasyonlarını bulsunlar çünkü buna çok ihtiyaçları olacak. Girişimlerine dair tecrübeler doğru kişilere doğru soruları iletsinler zamanının kıymetini bilsinler kendilerine ait mutlu olacakları işleri yapsınlar sabırlı dürüst ve samimi olsunlar. İletişim gücünün öneminin farkında olsunlar bilinmelidir ki aklın ve başarının cinsiyeti olmaz kendinize güvenin kadın güçlü olursa aile toplum ülke güçlü olur” dedi.

Şık kadınların adresi: Hülyalı Butik

KALİTE TESADÜF DEĞİL EMEKTİR

Hülya Sevgili Kurtoğlu,” Kendi özgün tarzımızla zevkimiz ile sizleri mutlu  memnun etmek için sezonun en trend modellerini kimsenin rızkında gözümüz olmadan 4 yılı geride bıraktık. Değilse tesadüf değil emektir. Siz doğru ve temiz kalpli olursanız tüm güzellikler yanınızda olur. İlerleyen günlerde çok güzel projeler ile karşınızda olacağız. Bizleri takip etmeye devam edin ama taklit etmeyin” dedi.