Sigorta sektörünün önde gelenleri bir araya geliyor

Antalya'da 3'üncüsü düzenlenen sigortacılık fuarına M. Harun Barut, İzzettin karabulut, Musa Gülnar, Mehmet Bingöl, ve Erdem Erbil gibi isimler ilimizi temsil ediyor.

Sigorta sektörünün önde gelenleri bir araya geliyor

Elazığ Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı M. Harun Barut; “Sayın meslektaşlarımız her yıl düzenlenen Sigortacılık haftası bu yılda 30 Eylül-6 Ekim arası tüm yurtta kutlanacaktır. Sektörümüzün vefakâr emekçi işini doğru profesyonel yapan acente arkadaşlarımızın ve çalışanlarının sigorta haftasını içtenlikle kutlarım.

“SORUMLULUĞUMUZU LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEKTEYİZ”

Tüm çabaları sigorta sektörün büyümesini gelişmesini, saygın bir meslek olmasını ve riskin en aza indirgenmesini ortadan kalkmasını sağlayan acentelerin aynı zamanda ülke ekonomisinde ekonomik anlamda iş istihdamında da katkısı büyüktür. Sigorta acentesi olarak uzmanlığımız kaliteli hizmet anlayışımız ve sigortalılıklarımızla doğru iletişim ile bu sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirmekteyiz. Bu Kapsamda tüm meslektaşlarıma tebrik ve teşekkür ederim. Yaşamımızın her alanında risklerimizin sayısı ve çeşitliliği gün geçtikçe artmaktadır” dedi.

“SİGORTA, SİGORTA ACENTESİNDEN ALINIR”

Elazığ olarak yaşadığımız deprem ve Kahramanmaraş depremi bunun en büyük örneğidir ve bizim sığınacağımız en güvenilir liman Sigortadır. Yarınlarımızı endişe duymadan karşılamamızı sağlayarak önemli bir rol üstlenen sigortacılık sektörü ve Sigorta acentesi çok önemlidir. Sigortanın tabana yayılması ülkemizdeki sigortalılık oranının artmasında sigorta acentelerinin sigorta acentelerinin; risklerin belirlenmesi ve bir hasar durumunda sigorta şirketleri ile bir köprü olarak sigortalıların hasar sürecini en kısa sürede çözmede Sigorta acentelerinin büyük payı vardır. Sigorta ne kadar önemli ise Sigorta acentesi de o kadar önemlidir ve sigorta, sigorta acentesinden alınır. Elazığ sigorta acenteleri derneğimiz olarak sigortacılık haftasını kutlar tüm meslektaşlarımıza saygı sevgi sunarız” ifadelerine yer verdi.