'SİFTAH YAPAMAYAN ESNAF KAN AĞLIYOR'

Sabah saatlerinden itibaren Olgunlar Mahallesi esnafları ve vatandaşlarını tek tek ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut ilgiyle karşılandıkları esnafları

'SİFTAH YAPAMAYAN ESNAF KAN AĞLIYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinden itibaren Olgunlar Mahdigeresi esnafları ve vatandaşlarını tek tek ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut ilgiyle karşılandıkları esnafların sorunlarını ve dertlerini dinlediler. Deyim yerindeyse CHP Adayları, Olgunlar Mahdigeresi esnafına bir dokundu bin ah işitti.

 

“SİFTAH YAPAMAYAN ESNAF KAN AĞLIYOR”

İşlerinin olmadığından ve siftah dahi yapamadıklarından yakınan Olgunlar Mahdigeresi esnafları; “İş yok ne işi? Gün boyu siftah yapamadığımız günler oluyor.” derken; fırıncı esnaflar ise; “Ekmeği 50 kuruş yaptılar. 50 kuruşa ekmek olur mu? Millet somuna dadandı. Biz de pide ekmeği satamadığımız için kendimiz pişirip kendimiz yiyoruz. Yiyip yiyip şişiyoruz. Bizi bu hale düşürenlere bu seçimde artık bir dur diyeceğiz.” dediler.  

 

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarını karşılarında görünce AKP’den dert yanan esnaflar; “Allah sizden razı olsun, Allah sizinle beraber olsun. Sizinle beraberiz. İnşdigerah CHP iktidar olur siz olursunuz. Oyumuz CHP’nindir. İnşdigerah vekil olunca televizyona çıkıp şöyle milletvekili gibi bir konuşma yaparsınız. Ben Elazığ’ın milletvekillerini Allah rızası için ben televizyonda görmemişim. Çıksalar da konuşamıyorlar.” şeklinde konuştular.  

 

“YILLARCA BİZE CHP’Yİ ÇOK YANLIŞ ANLATMIŞLAR OYUM CHP’YE”

Kimi esnaf; “Yıllarca CHP’yi bize burada çok yanlış anlattılar. Koyu MHP’liyim ama bu seçimlerde oyum CHP’nin. Bu memleket rahmetli babanızın çok faydasını gördü. Allah rahmet eylesin. İnşadigerah siz de milletvekili olunca babanız gibi olursunuz.” demesi üzerine Septioğlu; “Allah razı olsun. Şimdi konuşmak mühim değil mühim olan icraat. Yalnız bu milletvekillerini millet konuşturmadı. Çünkü millet milletvekillerine dedi ki ‘Biz sana değil Tayyip’e oy veriyoruz.’ Allah’ın izniyle bu seçimde ona da oy vermeyecekler.” diye yanıt verdi.