Sıcak Şefkat

Ramazan ayında birçok hayır kuruluşumuz halkımızın yüreklerine ve gönüllerine dokunacak çok güzel yardım ve desteklerde bulundular, bulunmaya devam ediyorlar.

Sıcak Şefkat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçok kurum gıda paketi yardımı ile zimem defteri geleneğini sürdürerek  muhtaç insanların market borçlarını silerken, Elazığ Belediyesi, hem yardım kolisi, hem de sıcak aş ile şefkatin tüm sıcaklığı ile gönüllere akmayı başarıyor.

 Elazığ Belediyesi, kentsel çalışmaları ile birlikte sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ramazan ayında da gönüllere cemre gibi düşmeye devam ediyor.
Ramazan ayının ilk gününden itibaren evlerinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ya da kimsesiz vatandaşlara, haftanın 7 günü sıcak yemek ulaştırılıyor. 

Sıcak yemeğin ne demek olduğunu, yaşları ilerlemiş bırakın yemek yapmayı ayakta bile duramayacak kadar yaşlı, sakat ve engelli olan vatandaşlarımız çok iyi bilir.
Evinde dünyanın malzemesi olsa bile bunlarla yemek yapacak bir yakını olmayan mazlum ve mağdur insanlar için her iftarda kapınıza kadar gelen sıcak yemeğin ne anlama geldiğini varsın siz düşünün.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hem muhtaç insanlarımıza hem de esnaflarımıza yönelik yardımlarını sessiz sedası devam ettiriyor. Pek medyaya yansımasa da  hemşerilerinin derdiyle dertlenmeyi ve bunun sonucu paylaşmanın en güzel örneklerini veriyor.

Sıcak yemeğin yansıması sıcak şefkatin mimarlarını kutluyoruz. Rabbim aziz etsin tüm emeği geçenleri. Bugün, Reşit beyden duyduğumuz bir duayı da biz edelim hepinize “Allah yanınızda ola”