SGK Elazığ İl Müdürlüğü bugün 24.00'e kadar açık olacak!

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için son gün olan 30 Eylül'de SGK Elazığ İl Müdürlüğü bugün 24.00'e kadar hizmet verileceğini açıkladı.

SGK Elazığ İl Müdürlüğü bugün 24.00'e kadar açık olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal güvenlik prim borçlarını yapılandırma imkânından yararlanmak için son günler; borcunu yapılandıracakların 30 Eylül perşembe günü akşamına kadar başvurması gerekiyordu. 

SGK İl Müdürlüğü yaptığı açıklamayla Elazığ'da 24.00'e kadar hizmet verileceğini duyurdu. 

SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: "7326 sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvurularının son günü.  Yapılandırma başvurusu yapmak isteyenler için mesai bitimi sonrasında da gerekli ve yeterli personelimiz ile ve merkez müdürlüklerimiz le birlikte  saat 23.59'a kadar vatandaşımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" denildi. 

HANGİ BORÇLARI KAPSIYOR
 Bu yılın nisan ayı ve öncesi döneme ait; sigorta primleri, genel sağlık sigortası primleri, işsizlik sigortası primleri, sosyal güvenlik destek primi, ödeme imkânı ortadan kalkmamış isteğe bağlı sigorta primi ve topluluk sigortası primi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından takip edilen damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payı, idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı ve vazife malullüğü sonucunda doğan rücu alacakları, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, Bağ-Kur sigortalılarının daha önce dondurulan hizmet sürelerinin ihyası halinde doğacak alacaklar yapılandırılabilecek.