SEYYAR SATICI SORUNU ARTIK BİTTİ!

Elazığ Hâkimiyet Gazetesinin geçtiğimiz günlerde seyyar satıcılar hakkında yaptığı haber sonrası, Elâzığ Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

SEYYAR SATICI SORUNU ARTIK BİTTİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Hâkimiyet Gazetesinin geçtiğimiz günlerde seyyar satıcılar hakkında yaptığı haber sonrası, Elâzığ Belediyesi Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Seyyar satıcıların yoğun olduğu sokaklar da ve kasaplar çarşısında denetimlerini arttıran ekipler, seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Konu ile ilgili memnuniyetleri dile getiren Vatandaşlar; ’Seyyar satıcılar artık sokak aralarında yok. Elâzığ Belediyesi ekipleri bu konuda çok duyarlı davrandı. İnşdigerah seyyarlar için bir yer yapılır. Sonuçta onlar da ekmek parası için çabalıyorlar. Elâzığ’ın yaşanabilir bir şehir olması için bu tür konulara çok duyarlı olunması lazım. Vatandaş olarak ilimiz de gezerken daha rahat sokaklar da gezmek istiyoruz. Bir düzenin olması gerekiyordu. Sayın Mücahit Yanılmazın kararlılığı sayesinde bu sorun bitti. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. ’’diye konuştu.