ŞEYTANIN BACAĞI KIRILDI!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3

ŞEYTANIN BACAĞI KIRILDI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 14. Haftası’nda kırmızı – lacivertli temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Dün saat 13.00’te Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan ve İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Sezer Polat’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Gökhan, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Serhat, Volkan, Nihat, Mehmet Güler, Ekrem Sütçü, Muhammed Karpuz, Metehan ve Okan onbiriyle çıktı.

PERDEYİ MEHMET AÇTI!
6 maçta galip gelememenin verdiği sıkıntıyla zorlu 90 dakika başlayan kırmızı – lacivertli ekibimiz, 17. Dakikada Mehmet Güler’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü sağladı. Bu golün 7 dakika akabinde Okan’ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Ekrem Sütçü kullandı ve fileleri havalandırarak farkı 2’ye çıkardı. Temsilcimiz 2-0’lık skorun verdiği avantajla soyunma odasına mutlu bir şekilde girdi.

GENÇ MUHAMMED’TEN İLK GOL!
İkinci yarıda da fırtınalar estiren Elaziz Belediyespor, 59. dakikada farkı 3’e çıkardı. Bu sezon ilk kez 11’de şans bulan Muhammed Karpuz, Teknik Direktör Hayati Çubukçu’nun kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı ve takımını iyice rahatlatan gole imza attı. Son dakikalarda sahneye çıkan Bergama Belediyesporlu Emre İşçiler maçın skorunu tayin etti ve Elaziz Belediyespor, zorlu İzmir deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Puanını 21 yapan kırmızı – lacivertli ekibimiz, ligin 15. haftasında yine deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya gelecek.