Sevginin Sebebi Ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar günü Haliç Kongre Merkezinde Elazığ Belediye Başkanı adayı olarak yeniden Şahin Şerifoğulları'nı ilan etmesinin ardından şehirde büyük bir memnuniyet havası oluştu.

Sevginin Sebebi Ne?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’a gelişte havaalanında on binlerce hemşerimiz tarafından karşılanan Başkan Şerifoğulları, uzun araç konvoyu ile şehir turu atarak Ak Parti İl binasına geldi. Karşılama törenini baştan sona izleyen biri olarak çok rahatlıkla söylenebilir ki şehir tarihinde böylesi bir sevgi seli, kalabalık ve coşku görmemiştik. Kimse kızmasın ama buna Mehmet Ağar da dahil.

Havaalanındaki coşkulu kalabalığın ardından yol boyu otobüsünün önü kesilen, sevgi gösterileri ve yoğun tezahüratlarla desteklenen Başkan Şerifoğulları’na olan bu yoğun ilginin sebebi ne ola ki diye kendimize sorduğumuzda iki şey öne çıkıyor.

Birincisi sözünü tutarak şehri hizmete boğması ve “siyasi hayatıma dahi mal olsa altyapıya gireceğim” irade ve kararlılığı. İkincisi ise 7’den 70’e herkesle kurduğu samimi gönül köprüsü. 

Yol boyunca kendisine sevgi ve destek gösterisinde bulunan hemşerilerimizin hemen hepsine ismiyle hitap edecek kadar samimi olması ve her biriyle hukuku olması,  onun ne kadar halkın içinde olduğunun en somut göstergesi.

Bu karşılama ve halkın bağrına basması da gösteriyor ki Şahin başkan, bugüne kadar yerel yönetim seçimlerinde alınmış oyun da üzerinde rekor bir destekle yeniden seçilecek ve hizmetlerine devam edecek. Hayırlı olsun…