Sevgi ve saygınlığın resmi

26. Dönem Elazığ Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, MKYK üyesi ve ilimizin sevilen simalarından Av. Ömer Serdar'ın oğlu Yusuf ile Beyda çiftinin Akgün Otel Havuzbaşında gerçekleştirilen düğüne çok sayıda üst düzey siyasetçi, Bakan Yardımcısı, Vali, üst düzey bürokrat ile çok sayıda davetlilerin katılması Ömer Serdar'a olan sevgi ve saygınlığın bir resmi oldu.

Sevgi ve saygınlığın resmi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Davetli olduğumuz düğüne erken saatte gitmemize rağmen yer bulmakta oldukça zorluk çektik. Dış mekan ve bahçenin en ücra köşelerine masalar açılmasına rağmen gelen konuklar ayakta kalınca Akgün Otelin bütün iç salonları da açılarak gelen konuklara servisler yapıldı.

Av. Ömer Serdar’ın kendisi gibi oldukça sevilen ve mütevazı kimliği ile öne çıkan oğlu Yusuf ile Beyda kardeşimizin bu mutlu gününe şahitlik etmek isteyen çok sayıda siyasetçi, vali, eski bakan, bakan yardımcısı, üst düzey yönetici vardı.

İşte düğündeki yoğunluktan görebildiğimiz isimler: Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya, 61’inci Hükümet Dönemi İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, 63’üncü Hükümet Dönemi İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, 59-60’ıncı Hükümetlerin Tarım ve Orman Bakanı Mehdi Eker, Bursa Milletvekili Cemalettin Kan Torun, Konya Milletvekili Ziya Altunyalız, Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver, Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaoğlu, Mili Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kütahya Valisi Musa Işın, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, AFAD Başkanı Okay Memiş, Merkez Valisi Aykut Pekmez, 22, 25, 26’nci dönem Niğde Milletvekili KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen, 26, 27, 28’inci Dönem İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadir Sunguroğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’daki tüm kamu kuruluşlarının bölge ve il Müdürleri, muhtarlar, STK başkanları, medya mensupları ve şehrin dört bir köşesi ve ilçelerinden gelen vatandaşlarımız…

Akgün Otel belki de bugüne kadar böylesine kalabalık ve görkemli bir düğünü görmedi. Geçmişte milletvekilliği yapmış ancak günümüzde sadece Ak Parti MKYK ve Hukuki ve Siyasi İşler Başkan Yardımcısı olan Ömer Serdar’a bu kadar yoğun ilgi olması ve yoğun bir katılımla evladının düğününü yapmasının başka bir izahı olmalıydı.

Av. Ömer Serdar; sahici, samimi ve ilkeli bir siyaset yaptı. Milletvekilliği döneminde özellikle Ak Parti’nin üst yönetiminde olan ve kendisinin de şahsi ve özel dostlukları olan ki bu görüşleri Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, anılara da atıfta bulunarak çok net ve duygusal bir üslupla törende ifade etti. Bu sayede ilimize, hemşerilerimize yönelik önemli hizmetleri oldu.

Ömer Serdar; toparlayıcı, her kesimi kucaklayıcı ve değer verici bir siyaset yaptı. Bunun yansımasını düğün törenine gelen farklı siyasi ve dünya görüşlü isimlerden de gördük.

Demek ki siyasetçi olmak farklı bir şey, gönüllere giren siyasetçi olmak çok daha farklı bir şey.

Av. Ömer Serdar, geçmiş dönem milletvekilliğini ve şu an bulunduğu görevleri; öncelikle şehri için hemşerilerine hizmette bir vesile gören bir anlayışla yol yürümeye ve gönüller kazanmaya adadı ve buna samimiyetle devam ediyor.

Ak Parti MKYK üyesi Ömer Serdar’ı her faniye, hele hele bir siyasetçiye nasip olmayacak bu sevgi ve saygı ile örülmüş bu büyük aileyi oluşturma konusunda geçmişten bugüne gösterdiği hassasiyet ve naifliğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Bu vesile ile görkemli ve çok önemli şahsiyetlerin ve hemşerilerimizin şahitliğinde dünya evine giren Yusuf ve Beyda kardeşlerimize iki cihan saadeti diliyoruz. Mutluluklar sizlerin olsun gençler…