Sessizler'de hedef Süper Lig!

Faaliyetlerine ara verilen ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla yeniden aktifleştirilen İşitme Engelliler Futbol Takımı, Batman'da düzenlenecek olan şampiyonada Süper Lig'e dönmeyi hedefliyor

Sessizler'de hedef Süper Lig!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Koronavirüs salgını dolayısıyla ertelenen 2020-2021 sezonu Sağırlar Futbol Ligleri başlıyor.  Sağırlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı uzun bir aranın ardından sahaya indi.
11-12 ve 13 Haziran tarihlerinde Batman’da oynanacak olan Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası'nda Süper Lige yükselmek için mücadele edecek olan temsilcimiz, antrenör Erhan Doğan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

PERŞEMBE GÜNÜ BATMAN’A GEÇİLİYOR
Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın mücadele edeceği F grubunda Diyarbakır İşitme Engelliler, Van İşitme Engelliler ve Bingöl İşitme Engelliler futbol takımları yer alıyor. Temsilcimiz F Grubu maçlarını oynamak için 10 Haziran Perşembe günü Batman’a gidecek.

DOĞAN: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Tamamı Elazığlı futbolculardan oluşan kadrosuyla ligde mücadele edecek olan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Antrenörü Erhan Doğan; “İyi bir antrenman süreci geçirdik. İyi bir futbolcu grubumuz var. İnşallah Batman’daki turnuvayı iyi bir şekilde tamamlayıp hak ettiğimiz Süper Lig’e yükseleceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum” dedi.