Sesimizi Duyan Varmış

Hakimiyet olarak en hassas olduğumuz konu turizm. Yıllardan beri önemli turizm potansiyellerini barındıran Elazığ'ın bu değerlerine yeterince sahip çıkamadığı gibi temizlik ve bakımlarının dahi yapamadıklarını yazdık, çağrılarda bulunduk.

Sesimizi Duyan Varmış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konunun muhatabı kurumlar bu çağrılara ilgisiz kalırken şehrin tüm değerlerine sahip çıkan Elazığ Belediyesi kendi görev bölgesinde olmamasına rağmen sesimizi duydu ve son günlerde oldukça ziyaretçi çeken Hazar Gölü çevresinde çevre temizliği kampanyası başlatıldı.

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında, Hazar Gölü kıyısında ve Sivrice ilçesinde bulunan tüm piknik alanları çöplerden arındırıldı.

Sesimizi Duyan Varmış

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdaresinin gerçekleştirdiği bu örnek çalışmayı turizmde gözbebeğimiz olan Hazar Gölü ve çevresinin temiz kalması adına tebrik ediyoruz. Umarız yaz sezonu boyunca başta Sivrice Belediyesi olmak üzere tüm ilgili kurumlar, bu bölgeyi temiz tutma konusunda periyodik çalışma yapar hem de vatandaşlarımız çöplerini rastgele atmak yerine çöp konteynerlerine atarlar.

Bu çalışmalarından dolayı Elazığ Belediyesi ile İl Özel İdaresi yetkililerine ve personellerine teşekkür ediyoruz.