Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen 5 yılda 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ'ın gelecek vizyonuna değer katan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, bir yandan seçim gezilerini sürdürürken, yeni dönemde Doğu Park, Masal Köyü ve Abdullahpaşa Kent Ormanı projelerini, Elazığ'a kazandıracağını ifade etti.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen 5 yılda 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçirmek için gün sayıyor.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

Başkan Şerifoğulları'nın Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla başlayacağı yeni hizmet ve eser seferberliğinde, marka projeleri Elazığ’a kazandırmanın hazırlığını yapıyor.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

ŞEHRİN DOĞU BÖLGESİNE YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

Bu kapsamda Çevre ve Şehircilikte Elazığ Vizyonu başlığı ile Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın doğu bölgesine yepyeni bir yaşam alanı kazandıracak. Hayata geçirilecek Doğu Park projesi ile eski şehirlerarası otobüs terminalinin yer aldığı yaklaşık 30 bin metrekarelik alan; yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, piknik alanları, kameriyeler, spor ve fitness sahaları, kafeterya, mescit ve sosyal donatılara sahip yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlenecek. Doğu Park, başta bölge mahalleleri olmak üzere şehrin hizmetine sunulacak.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

MASAL KÖYÜ ÇOCUKLARIN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Başkan Şerifoğulları yeni dönemde geleceğin teminatı çocukları da unutmadı. Bu kapsamda şehrin doğu yakasında 60 bin metrekare alan üzerinde çocukların masal kahramanlarıyla tanışarak hayal dünyaları zenginleştirilerek eğlenceli aktivitelerle dopdolu bir Masal Köyü kurulacak. Masal kahramanları platolarından, Dede Korkut masal ve eğitim çadırlarına, amfitiyatrodan seyir trenine, ters evden restoran ve kafeteryalara çok özel bir yaşam alanı çocuklara armağan edilecek.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

ABDULLAHPAŞA KENT ORMANIYLA ELAZIĞ, YEŞİL BİR ÇEHREYE KAVUŞUYOR

Başkan Şerifoğulları’nın şehre kazandıracağı Abdullahpaşa Kent Ormanı Projesiyle, sürdürülebilir bir gelecek ve daha yeşil bir Elazığ için Abdullahpaşa Mahallesi kuzey kısmında yer alan 1 milyon metrekarelik dağlık araziye, şehrin geleceğine nefes olacak ormanlık alan kimliği kazandırılacak.

Elazığ Belediyesi’nin mega yeşil alan projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Abdullahpaşa Kent Ormanı, vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanı olacak.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

ŞERİFOĞULLARI; “GÜCÜMÜZÜ HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİNDEN ALIYORUZ”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun programına da  devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize güç veriyor. Yeni dönemde de vizyon projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz, şehrimizin gelecek vizyonuna değer katmayı, şehrimizi dönüştürürken geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARINDAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

2019-2024 yılları arasında deprem felaketleri ve pandemiye rağmen 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan, yeni dönemde de 11 ana başlıkta marka projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

KAMU KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve Teşkilat Üyelerinin eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları ilk olarak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki kurum çalışanları ile de buluşan Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımları ve yeni dönemde Elazığ’a kazandırmayı amaçladığı projeleri anlatarak destek istedi ve talepleri dinledi.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

ESKİ AK PARTİ İL BAŞKANI NAİM TOPRAK ZİYARET EDİLDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanlarından Naim Toprak’ı da ziyaret etti. Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, nazik karşılamaları için Başkan Şerifoğulları Naim Toprak’a teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HİCRET MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ile birlikte, Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Çelik’in ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları’nı ilgi ve sevgiyle karşılarken, Şerifoğulları; “Kardeşliğimizin bereketlendiği Ramazan ayında Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Fatih Çelik’in ev sahipliğinde hemşehrilerimiz ile iftar sofrasının bereketini paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin.” dedi.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ’NDE

Belediye Başkanı Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi Aziziye Cami'sinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kurmuş olduğu stantta mahalle sakinlerine ikramda bulundu, talepleri dinledi.

Şerifoğulları'ndan Marka Projeler

ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDE BİR HİZMETİMİZ, BİR ESERİMİZ VAR”

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “5 yıldır aziz şehrimiz Elazığ’ımız ve kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde bulunmanın onurunu yaşıyoruz. Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize 5 yılda ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Vatandaşlarımızın bu destekleri, bize güç veriyor. Yeni dönemde de birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma dönüştürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanat, gençlikten spora, kentsel dönüşümden çevre ve şehirciliğe, ulaşım ve turizme kadar her alanda çok kıymetli projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz, şehrimizin gelecek vizyonuna değer katmayı, şehrimizi dönüştürürken geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.