Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

'Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu' sloganıyla yeni dönemde de eser ve hizmet seferberliği başlatmaya hazırlanan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim gezilerinde yoğun ilgi görüyor.

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, mahalle mahalle, kapı kapı gezerek vatandaşların gönüllerine girmeye devam ediyor. Gece-gündüz demeden her kesimden vatandaşı ziyaret eden Şerifoğulları’nın yoğun çalışma temposunu Hakimiyet Gazetesi okuyucuları için derledik. 

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

ELAZIĞ’I HER ALANDA YÜKSELTECEK ÖZEL PROJELER

Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganı ile yeni dönemde istihdamdan, kalkınmaya, ulaşımdan, turizme, aile, kadın ve çocuktan, kültür ve sanata, kentsel ve yerinde dönüşüme kadar her alanda hayata geçireceği projelerle Elazığ’ı bölgede lider il konumuna getirecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

ZAFRAN MAHALLESİ’NDEN COŞKULU KARŞILAMA

Gittiği her mahallede sevgi seli ile karşılanan Şerifoğulları,  Zafran Mahallesini ziyaret etti. Zafran Mahallesi Şerifoğulları’nı  “Büyük Başkan” sloganları ve sevgi gösterileri ile adeta bağrına bastı. 

MUHTAR KUŞAKSIZ: “İMAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ”

Başkan Şerifoğulları’nın Zafran Mahallesi’nde önemli yatırımları ve hizmetleri olduğunu dile getiren Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız; “Zafran Mahallesi’nin gelişmemesinin tek nedeni imar sorunuydu. Bu konuda Belediye Başkanımıza talepte bulunduk. Kendileri, gerekli talimatları vererek mahallemizin imar sorununu çözdü. Ayrıca Spor Yaşam Merkezleri, kütüphane, halı saha, camimizin çatısının restorasyonu gibi hizmetleri gerçekleştiren Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “PROJELERİMİZİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRDİK”

Mahalle sakinlerine coşkulu karşılamaları için teşekkür eden Şahin Şerifoğulları; “Elazığ depreminin ardından şehrimizde afet konutları inşa edilecek olan 3 bölgeyi rezerv alan ilan ettik. Yemişlik, Çatalçeşme ve Zafran’da rezerv alan ilan ederek burada 698 konut inşa ettik. Rezerv alanlarla birlikte 5 mahallemizde kentsel dönüşüm çalışması başlattık. Elazığ’da toplam 25 bin konutu inşa ederek Elazığ’ın yapı stokunda önemli ölçüde değişim sağladık. Elazığ depreminin ardından şehrimizde yapılan çalışmalar, 6 Şubat depremlerini şehrin en az hasarla atlatmasını sağladı. Elazığ’da gerçekleştirilen bu çalışmalar ve yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadık, Elazığ’a değer katan projelerimizi, birer birer yatırıma çevirdik. Şehrimizin her noktasına dokunmaya çalıştık. Yeni dönemde de çalışacağız. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu başlığı altında ulaşımdan istihdama, kadınlardan çocuklar ve gençlere, çevresel yatırımlardan kültür ve sanata, spora kadar her alanda şehrimize nitelikli projeler kazandıracağız.” dedi.

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

ESNAF VE VATANDAŞLAR, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN YANINDA

Başkan Şerifoğulları, Malatya Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, yeni dönemde Şahin Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi. 

HANKENDİ, MAHALLE OLMAKTAN OLDUKÇA MEMNUN

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Elazığ’ın 43’üncü mahallesi olan ve Elazığ Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda her gün Hankendi-Selli 64 tabela kodu ile otobüs seferlerinin düzenlenmeye başladığı Hankendi Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Hankendililer, mahalle olmaları ve Elazığ Belediyesi hizmetlerini almaları taleplerini geri çevirmeyen Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek yerel seçimler için destek olacaklarını dile getirdi. 

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

GÜNEYKENT VE OLGUNLAR TAMAM

Başkan  Şerifoğulları, Güneykent  ve Olgunlar Mahallesi’ni de ziyaret gerçekleştirdi. 5 yıllık görev süresinde 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ’ın değerine değer katan ve yeni dönemde de her alanda marka projeleri hayata geçirerek şehri bölgede lider il konumuna taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi’nde yoğun ilgi ile karşılandı. 

Olgunlar Mahallesi’nin yeni dönemde de en güçlü desteği vereceklerine inandıklarını dile getiren AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Olgunlar Mahallesi’nin yiğit, mert, dürüst, çalışkan, vatansever mahalle sakinleri, toplantımızı miting alanına çevirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 2019 yılında sizlerin karşısına çıktığımızda Olgunlar Mahallesi bizlere en güçlü desteği veren mahallelerimizden oldu. Bugün yine görüyoruz ki, Olgunlar Mahallesi 31 Mart’ta da inşallah sandıkları patlatacak.” dedi.

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK İLKESİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

5 yıllık süreçte Elazığ’da 116 projeyi yatırıma dönüştürdüklerini ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile yeniden göreve geldiğimizde, bizler yine aynı anlayışla, aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üretken Belediyecilik ilkesi ile durmadan yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerle Elazığ, bölgenin parlayan yıldızı haline gelecek.” dedi.

Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyet Mahallesi Parkada Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlarla da bir araya geldi. Şerifoğulları, destek ve dualarıyla yanlarında olan site sakinlerine, teşekkür etti.  Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ İl, Gençlik, Kadın ve Merkez İlçe Teşkilat Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

MAHALLE BULUŞMALARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR 

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kırklar ve Mustafapaşa Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri buluşmayı, mitinge çevirerek Başkan Şerifoğulları’na yoğun ilgi gösterdi. 

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

“KIRKLAR VE MUSTAFAPAŞA MAHALLELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “31 Mart Yerel Seçimleri için kapı kapı geziyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız mahalle buluşmalarını mitinge çeviriyor. Bugün Mustafapaşa ve Kırklar Mahalleleri de kendilerine yakışanı yaptı ve bizlerin yanında oldu, hepinize teşekkür ediyorum. 24 Ocak Depremi'nde Mustafapaşa Mahallesi’nde en büyük yıkımlar gerçekleşti. Depremin hemen akabinde Bakanlarımızla birlikte 35 gün boyunca sahadaydık. Mustafapaşa Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uygulamasını da başlattık. Bugün hem afet hem de kentsel dönüşüm konutları sizlere teslim edildi. Gönül rahatlığıyla konutlarınızda ikamet ediyorsunuz. Elazığ depreminin ardından pandemi ve 6 Şubat Depremleri yaşamamıza rağmen her zaman sahadaydık ama ve lakin demeden Elazığ için çalıştık. Yeni dönem için de sizler için de çok güzel projeler hazırladık” diye konuştu.

5 YILDA 116 PROJE HAYATA GEÇTİ

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, kapı kapı, hane hane gezerek, 5 yılda hayata geçirdiği 116 adet yatırımı ve yeni dönemde Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla Elazığ’a kazandıracağı nitelikli projeleri anlatmaya ve 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istemeye devam ediyor. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PALU’DA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Palu’da düzenlenen AK Parti Palu İlçe Mitingi'ne katıldı. 

Mitingde bir konuşma yapan  Başkan Şerifoğulları; “Elazığ hazır, Palu hazır, güçlü adımlarla 31 Mart'a ilerliyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve beraberindeki heyet ile birlikte, Palu'daki hemşehrilerimizle buluştuk. İnşallah 1 Nisan sabahı Türkiye Yüzyılı'nda Elazığ’ımız ve Palu’muzu gerçek belediyecilik zaferi ile taçlandıracağız.” dedi.

Şerifoğulları, Gönüllere Dokunuyor 

KURUM ZİYARETLERİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı, KOSGEB Müdürlüğü, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve TSE Elazığ Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığındaki kurum çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde 5 yılda hayata geçirdiği 116 adet yatırımı ve yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı nitelikli projeleri anlatarak, destek istedi, talepleri dinledi.

CUMHURİYET MAHALLESİNDEN YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Fatih Ahmet Camisi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kurduğu stantta mahalle sakinlerine ikramda bulundu.