Serdar'dan Bülent Uygun'a eleştiri!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor formasını giydiği dönem Teknik Direktör Bülent Uygun'dan kesik yiyen Serdar Gürler'in yolu bir kez daha tecr&uum

Serdar'dan Bülent Uygun'a eleştiri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor formasını giydiği dönem Teknik Direktör Bülent Uygun’dan kesik yiyen Serdar Gürler’in yolu bir kez daha tecrübeli teknik adamla kesişti. Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Serdar, Bülent  Uygun ile Elazığspor’da birlikte çalıştığını ifade ederek, önceki Serdar ile şimdiki Serdar arasında çok büyük bir fark olduğunu söyledi.
Genç oyuncunun açıklamaları şöyle;
“Hoca kim olursa olsunla geldim ben buraya. Bu kulüp için geldim, başkanlarımız için geldim. Kulübün hedeflerine katkı için geldim, hoca kim olursa olsun. Bülent hocam ile Elazığspor'da birlikte çalıştım. Hocamın çalışma yöntemini seviyorum. Keyifli idmanlar yaptırıyor. 2 günde de keyifli, güzel idmanlar yaptık. Elazığspor'da beni her ne kadar değerlendirmese de, kim hak ederse o oynardı. Burada elimden geleni yapıp formayı kapmak istiyorum açıkçası. Oradaki Serdar ile şimdiki Serdar arasında dağ kadar fark var. Elazığspor'da ilk 3-4 ay top oynamadım. Bülent hoca da 3. ve ya 4. haftada gitti. Zaten çok uzun süre Bülent hocayla çalışamadım. Önceki Serdar ile şimdiki Serdar arasında çok büyük bir fark var. Daha olgun, akıllı, çalışkan bir Serdar var. Bülent hoca beni oynatacak diye bir şey yok, formayı kapmak için elimden geleni yapacağım.”