Şerbet'le Devam

İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantıları, İl Genel Meclisi Başkanı seçimi ile başladı.

Şerbet'le Devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Farklı isimlerin niyetlenmesi ve nabız yoklamaları, hem meclis üyelerinden hem partiden hem de kamuoyundan çok karşılık görmeyince tek aday olarak seçimlere giren mevcut başkan İbrahim Şerbet, 29 oy ile yeniden Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Şerbet’e verilen 29 oy, aslında kendisine duyulan güvenle birlikte, aday olmayı düşünen bir başka isme karşı güvensizliğin ve istememenin  bir yansıması oldu. Ne demek istiyoruz: Adaylığı düşünen bir başka Ak Partili isme olan tepki ve güvensizlik, Şerbet’e 29 oy desteği ve başkanlığı getirdi.

Yeniden meclis başkanlığına seçilen Şerbet, zaman zaman tartışma yaratacak beyanları olsa da özünde tertemiz bir fıtrata, herhangi bir çıkar ve menfaat ilişkisine girmeyen manevi anlayışa, bu makamını şahsi beklentileri ve hedefleri için kullanmayan bir siyasetçi kimliğine sahip.

İyi bir hatip olmasa da toplantılarda zaman zaman tartışma oluşturan söz ve fiilleri olsa da duruşu, hatasından dolayı özür dileme erdemini gösterecek samimiyeti ve dürüstlüğü ile yeniden aynı göreve seçilmesinden dolayı  bizler de Hakimiyet ailesi olarak kendisini tebrik ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz.