Şerafettin Yıldırım: 'Erdoğan, Elazığ'dan memnun ayrıldı'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'dan memnun ayrıldığını söyledi.

Şerafettin Yıldırım: 'Erdoğan, Elazığ'dan memnun ayrıldı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıldırım, Erdoğan’ın helikopterle şehrin üzerinden inceleme yaptığını kısa zamanda çok büyük işlere imza atıldığını fark ederek emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 bakan ve çok sayıda Milletvekili ve Genel Müdür ile Elazığ’a geldiğini söyleyen Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Erdoğan’ın gelişi ile moral depoladıklarını söyledi. 

Helikopterle şehir üzerinde tur atarak TOKİ konutlarını havadan gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memnun olduğuna dikkat çeken Yıldırım,” İlçelerden gelenler ve yol boyu  sevgi gösterisinde bulunanlarla bir coşku seli oluşturuldu ve hasret giderildi. Tekrar Elazığ’a gelip biten konutların anahtar teslimini yapacağız sözünü verdi. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gezisi bize moral oldu. Bu gezi Pandemi olmasına rağmen halktan çok ciddi bir teveccüh gördü. “ dedi.