Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

31 Mart yerel seçimlerinde Palu Belediye Başkanlığını kazanarak hizmete başlayan Muhammet Septioğlu, son günlerde Elazığ'da YRP'li belediye başkanlarının istifası hakkında yaptığı açıklamada,' Ben böyle işlere karşıyım. Yani sen bir partiden seçilmişsin ya girmeyeceksin ya da girdikten sonra böyle bir şey yapmayacaksın. Yani sen şimdi bu partiden seçileceksin, seçmeninle görüşmeyeceksin, tek başına karar vereceksin, böyle bir dünya yok. Ben Allah ömür verirse Yeniden Refahla seçime kadar devam ederim. Kâinat bir araya gelse ben Yeniden Refah'ın belediye başkanıyım' dedi.

Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

31 Mart yerel seçimlerinde Palu Belediye Başkanlığını kazanarak koltuğa oturan Muhammet Septioğlu, seçildiği günden itibaren yaptığı çalışmaları ve son günler de Yeniden Refah Partisi’nden seçilen bazı belediye başkanlarının istifaları hakkında Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Septioğlu, “İlçemiz de birçok sorunu çözüme kavuşturduk. İmkânlarımız içerisinde çözmeye de devam ediyoruz. Ankara’dan bir çöp arabası sözünü aldık. Yarım otobüs sözü de aldık. İnşallah bu hizmetleri de ilçemize getireceğiz.” dedi.

Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

YENİ YOLLAR AÇIYORUZ

Palu ilçesinde yeni yolların açılması için de ciddi bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Septioğlu, “Palu Belediyesi olarak bir yandan ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer yandan da yeni yollar açmaya devam ediyoruz. İlçemizdeki Karşıbahçeler mahallesin de ihtiyaca göre yeni yollar açıyoruz. Ekiplerimiz tarafından, yeni yol açma, genişletme ve yağmur sularının ıslah edilebilmesi için çalışma yapılmaya devam ediliyor.” dedi.

Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

SEPTİOĞLU:“ÇEVRE TEMİZLİĞİ HEPİMİZİN SORUMLULUĞUNDA”

Palu Belediyesi olarak temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Septioğlu,“Palu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve gönüllü personellerimiz ile birlikte Kalekent Mahallesi ve çevresinin daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için temizlik çalışması başlattık. Kalekent Mahallemizdeki park alanları ve sokaklarımıza bilinçsizce atılan çöpler toplanıyor. Doğayı ve çevremizi seviyoruz, fakat sevgimizi göstermek eyleme dönüştürmekle mümkün olur. Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ancak çevre temizliği hepimizin sorumluluğunda. Unutmayalım ki, çevre temizliği sadece görsel bir düzen sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sağlığımızı da doğrudan etkiler.” dedi.

Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

SEPTİOĞLU:“PARTİ DEĞİŞTİRMEYE KARŞIYIM”

31 Mart yerel seçimlerinde Palu Belediye Başkanlığını kazanarak, hizmete başlayan Başkan Septioğlu, Yeniden Refah Partisi’nden seçimlere girerek kazanan ve geçtiğimiz günlerde istifa eden bazı belediye başkanları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Septioğlu yaptığı açıklamada, “Ben böyle işlere karşıyım. Yani sen bir partiden seçilmişsin ya girmeyeceksin ya da girdikten sonra böyle bir şey yapmayacaksın. Bu konu bana da soruldu. Ben şunu söyledim, benim böyle bir şeyi tek başıma kararını alamam. Seçmen ne derse onu yaparım. Ben parti değiştirmeye karşıyım.” dedi.

Septioğlu: 'Parti değiştirmeye karşıyım'

SEPTİOĞLU:“SONUNA KADAR YRP’NİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Başkan Septioğlu, “İstifa eden başkanların kendi görüşleridir ama çok ayıp etmişler. Yani sen şimdi bu partiden seçileceksin, seçmeninle görüşmeyeceksin, tek başına karar vereceksin, böyle bir dünya yoktur bana göre. Benimde seçilme şeklimi biliyorsunuz. Böyle olmasına rağmen tek başıma da kalsam öyle bir karar verme yetkim yoktur. Ben Allah ömür verirse Yeniden Refahla seçime kadar devam ederim. Kâinat bir araya gelse ben Yeniden Refahın belediye başkanıyım.” dedi.