Şenbakar'dan Ahmet Uygur Boks Şampiyonası'na davet

Türkiye Boks Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Dr. Kubilay Şenbakar, 3-9 Eylül'de yapılacak olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nın Elazığ'a alınmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi

Şenbakar'dan Ahmet Uygur Boks Şampiyonası'na davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Türkiye Boks Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Dr. Kubilay Şenbakar, 3-9 Eylül’de yapılacak olan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nın Elazığ’a alınmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti. Şenbakar, organizasyona Ahmet Uygur’un isminin verilmesinden de kıvanç duyduklarını kaydetti.
Şenbakar açıklamasında; “03-09 Eylül tarihleri arasında Ahmet Uygur genç erkekler ve genç kadınlar Türkiye şampiyonası Elazığ’da yapılacaktır. Tüm sporseverlerle birlikte, kadim şehir Elazığlımızdaki bütün kurum ve kuruluşlardaki yöneticilerin, personelin ve hemşerilerimizin şampiyonaya teşviklerini bekleriz. Federasyon temsilcisi ve bir Elazığlı olarak bu şampiyonanın Elazığ’da yapılacak olmasından  ve ayrıca Gerek Elazığ sporuna gerek Türk sporuna sayısız katkıları olan, olimpiyatlardan, dünya ve Avrupa şampiyonalarından ve birçok uluslararası turnuvada üstün başarıya imza atmış olan hemşerimiz ve Boks federasyonu teknik direktörü Ahmet Uygur hocamızın isminin bu şampiyonaya verilmesinin,  bize ayrı bir kıvanç yaşattığını dile getirmek isterim” dedi.