Sen neymişsin Burhan!

Elazığspor'un sezonbaşı TFF 2. Lig'den transfer ettiği Burhan Arman, sergilediği performansla adeta parmak ısırtıyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat'ın son iki maçta ilk 11'de şans verdiği başarılı oyuncu adeta Marvel'in süper kahramanlarını aratmıyor

Sen neymişsin Burhan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk ateşini yeniden yakan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor’da, performansıyla dikkat çeken isimlerin başında Burhan Arman geliyor. Yaşadığı sakatlık probleminin ardından yavaş yavaş eski performansına dönen ve teknik direktör Bülent Yenihayat’la farklı bir kimlik kazanan Burhan, son iki maçta ilk 11’de sahaya çıktı ve harika performansıyla parmak ısırttı. Marvel filmlerinde süper kahramanları andıran Burhan, tam anlamıyla parmak ısırtıyor. Taraftarların da sevgilisi haline gelen tecrübeli oyuncu, daha çok takımın canını yakacağa benziyor…

Sen neymişsin Burhan!

“SAHADA OLDUĞUM HER AN MÜCADELE EDERİM”
Başarılı performansını gazetemize değerlendiren Burhan, açıklamasında; “Takım olarak sezona çok iyi başlayamadık. İstediğimiz şeyleri bir türlü sahaya yansıtamıyorduk, bildiğiniz üzere futbol bu bazı dönemlerde bu tarz şeyler oluyor. Sonrasında Bülent hoca ve ekibinin gelişiyle bir yükselişimiz oldu. Ben de kendi performansıma yavaş yavaş kavuşuyorum. Sahanın içinde kaldığım sürece daha çok isteyen, daha çok mücadele eden, takımım için her şeyini olumlu şekilde sahaya yansıtan Burhan Arman’ı göreceksiniz. Biraz klasik olacak bu son yıllarda sıkça duyduğumuz bir cümle ama benim kariyerim ve hayatım için sürekli örnek aldığım bir cümle var; “Kötü pas atabilirim, gol kaçırabilirim, hata veya hatalar yapabilirim ama saha da olduğum her an mücadele ederim.” Benim kariyerim için önemli bir söz bu” dedi.

Sen neymişsin Burhan!

“DOĞRU HOCA, DOĞRU EKİP”
Kariyerinin başından bu yana ekstra çalışmalar yaptığını söyleyen başarılı oyuncu, “Bu sezon doğru hoca ve doğru ekiple çalışınca anlıyorum ki bir futbolcu her zaman daha fazlasını verebiliyormuş sahada. Buradan sizin de müsadenizle Emir Bakkal ve Emirhan Yenihayat’a teşekkür ediyorum. Benim her gün daha iyi şeyler yapabileceğimi bana gösterdikleri için” ifadelerini kullandı.

Sen neymişsin Burhan!

GELECEK PLANLARI NEDİR?
Kariyeri hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Burhan Arman, “Gelecek planlamam hakkında da şunları söylemek isterim ki ben her yeni güne uyandığım da o günü en verimli şekilde geçirmek isteyen birisiyim. Kısa vadede planlarım önümüzde 6 maç var, bu maçlardan galibiyetle ayrılıp devre arasına en iyi şekilde girmek ve sonrasında ikinci devreye takım olarak en güzel şekilde başlamak. Bu sene buraya şampiyon olmak için geldim. Takım olarak yöneticisinden hocasına, futbolcusundan personeline herkes bunun için çalışıyor ve buna inanıyor. İnşallah sezon sonu kupayı bu şehre getirip bu güzel taraftara hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Sen neymişsin Burhan!