Selçuk Öztürk'ten Emir'e cevap

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, geçtiğimiz günlerde 'Mevcut yönetim görevden el çektirilmeli' şeklinde bir açıklama yayımlayan Elazığspor Eski Başkanı Şahap Emir'e, kulüp resmi sayfası üzerinden cevap verdi

Selçuk Öztürk'ten Emir'e cevap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Eski Başkanı Şahap Emir’in “Mevcut yönetim görevden el çektirilmeli” şeklindeki açıklamasına mevcut başkan Selçuk Öztürk’ten cevap geldi. Emir’in şahsının görevden alınmasını talep ettiğini dile getiren başkan Öztürk, “Senin haddine mi düşmüş?” sorusunu yöneltti.

İŞTE O AÇIKLAMA:
“Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden şahsım adına açıklamalarda bulunan kulübümüz eski başkanlarından Şahap Emir’e cevap verme hakkım doğmuştur.
Açıklamasında İlimiz Valisine ve Belediye Başkanına çağrıda bulunan eski başkan Şahap Emir, şahsımın görevden alınmasını talep etmiştir. Buradan kendisine sormak istiyorum. Hayırdır Şahap Emir, senin haddine mi düşmüş? Ben Valilikte mi memurum, Belediyede mi memurum da benim görevden alınmamı valilikten ve belediyeden istemişsin? Yoksa sen başkanlık yaptığın dönemde valiliğin mi, yoksa belediyenin mi emir askeriydin de bize görevden el çektirilmeyi layık görmüşsün? Biz senin gibi kimsenin uşaklığıyla bugüne kadar Elazığspor başkanlığı yapmadık. Şahsım devlet memuru olmamakla birlikte, 600 bin nüfuslu bir şehrin en büyük Sivil Toplum Kuruluşunun başkanı ve Elazığspor Kulübü delegelerinin oylarıyla seçilmiş biriyim.
Yine şahsımın görev yaptığı dönemlerin araştırılması gerektiğini beyan eden Şahap Emir’e, görev yaptığım dönemlerin Cumhuriyet başsavcılığı tarafından 2 yıl boyunca incelendiğini ve kamu adına kavuşturma yapılmasına yer olmadığına dair sonuç çıktığını bildirmek istiyorum.
Kulübümüz Eski Başkanlarından Hayrettin Karamazı’nın geçtiğimiz günlerde ortaya attığı slogana, şahsım olarak bu sloganı olumlu karşılayıp başkanlık iddiam olmadan 25 yöneticiden biri olmayı ve 1 milyon vermeyi taahhüt etmiştim. Sen boş ve lüzumsuz konuşacağına bu oluşumda olmayı ve 1 milyon vermeyi kabul ve taahhüt ediyor musun? Ediyorsan Elazığspor sevgini takdir ederiz, etmiyorsan senin açıklaman boş lakırtıdan öteye gitmez ve hadsizliğin mührü olur. Ayrıca Şahap Emir’in kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra Elazığspor’a son 30 yılda maddi olarak ne kadar destek verdiğini de kamuoyuna açıklamasını bekliyorum. Yaptığımız araştırmalar neticesinde kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra Elazığspor tesislerinin önünden geçmemiş “Efsane Başkanımız.”  Üzerimizde bulunan 30 Milyon transfer tahtasına engel borç yüküyle bizlere moral ve motivasyon vermesi gereken eski başkanlar ve yöneticilerin saçma sapan söylemlerinin moral ve motivasyonumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz. Boşboğazlık yaparak sanki 10 yıl boyunca Süper Lig’de başkanlık yapmış izlenimi veren bu şahıs ve onun gibiler, bizim ne mücadelemizi ne de Elazığspor sevgimizi yok edebilirler.
Kamuoyuna saygılarımı sunarım.”