Sektöre 'Tokmak' Mührü

Sektöre 'Tokmak' Mührü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal Fırat Televizyonunda yıllardan beri Yayın Yönetmenliği yapan, bu görevi ile birlikte müzik sektörü ile tanıtım alanında önemli projelere imza atarak sayısız ödüle layık görülen Faysal Tokmak, yeni bir ödülün daha sahibi oldu.

Ulusal ve Yerel birçok sanatçıya çektiği kliplerle, tanıtımlarla ve reklam filmleriyle adından söz ettiren, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarına da başarılı işlere imza atan Yayın Yönetmeni Faysal Tokmak, Buhara Medya Grubunun Düzenlediği 11. Uluslararası Buhara Medya Ödüllerinde Yılın en iyi klip Yönetmeni seçildi.

Faysal Tokmak, bu ödülü ile başarı zincirlerine bir yenisini daha ekledi. Mütevazi kişiliği, ekip ruhu ve nezaketi ile meslekte yükselmek isteyen gençlere her zaman örnek olmuş ve onlara iyi bir rehber ve ağabey olmuş Faysal Tokmak, şehrimiz için önemli bir değer ve yetenek olması açısından da bir kez daha gurur kaynağımız oldu.

İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlere giderek daha çok iş yapma ve para kazanma yerine memleketinde kalan, yaptığı işte en güzel örnekleri çıkardığı için büyükşehirlerden ve sanatçılardan teklif alan Faysal Tokmak kardeşimizi Hakimiyet Gazetesi olarak bizler de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.