Sekiz Köşeli Şapkayı Unutun

Elazığspor, 2. Lige çıkma mücadelesi verdiğimiz o zorlu günlerde takıma maddi destek vereceği vaadinde bulunup da bugüne kadar bunu yerine getirmeyenler için bir hatırlatma mesajı yayınladı.

Sekiz Köşeli Şapkayı Unutun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vaatlerini yerine getiren siyasiler ve iş insanlarına sosyal medya hesaplarından teşekkür eden Elazığspor, son mali durumu paylaşıp, transfer sezonuna daha güçlü girme adına vaatçileri göreve davet etti.

Heyecanın doruğa çıktığı, Elazığlı olmanın onur ve gururunu   yaşamanın tavan yaptığı günlerde medyatik olmanın gazına gelip  takıma prim vaatlerinde bulunan isimlerin vaatlerini yerine getirme noktasında da heyecanlı ve sözünün eri olmalarını bekliyoruz.

Elazığspor her ne kadar vaatlerini yerine getirenleri sosyal medya hesaplarında yayınlayacaklarını  ifade ederek, nezaket gösterip vaatlerini yerine getirmeyenlerle ilgili bir hüküm ortaya koymasa da medyanın ve kamuoyunun elinde tüm vaatçi listeleri var.

Cuma gününe kadar bunlar ödenmezse ve ödemeyenlerin ismi yayınlanırsa kimse küsmesin ve darılmasın.  Zira her gelen yabancıya gururla ve iftiharla anlattığımız sekiz köşeli şapkanın köşelerinden biri dürüstlük, bir köşesi de sözünün eri olmaktır.

Karar sizin. Ya vaatlerinizi  yerine getirin ya da sekiz köşeli şapkayı unutun.