Şehrine Değer Katanlar

İlimize birçok açıdan değer katan ve katkı sunan isimlerimizin olmasından mutluluk duyuyoruz. Şehirde istihdam oluşturan, hemşerilerimize iş alanları oluşturan, bunlarla birlikte okul, Kur'an Kursu gibi eğitim yuvaları açan, muhtaç insanların yanında olan ve bu özellikleriyle insanların gönlüne giren isimlerimiz çok şükür ki var bu coğrafyada.

Şehrine Değer Katanlar

Bu özel ve güzel isimlerden biri de iş insanı Veysel Demirci. Hayata geçirdiği projelerle ilimizden çıkan bir firmanın  bizlere gururunu yaşatan ve hayata geçirdiği hizmetlerle göz dolduran Ziver Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olmasına ve bu özellikleri taşıyan benzer konumdaki insanların ulaşılamaz olmasına rağmen, her fırsatta halkıyla ve hemşerileri ile  birlikte olmaktan büyük zevk alan ve mutluluk duyan Veysel Demirci, Ramazan ayı sürecinde de birçok insanımızın yardımına koşmaktan geri durmadı.

Kurduğu “Ziver Vakfı” ile kazandığını şehri ve hemşerileriyle paylaşan, hemen her gün bir hayırlı hizmet ve güzellikle adından söz ettiren Veysel Demirci’nin bu samimi gayretleri ve adımları bereketlenerek,  O’nu hem ticaret hem de halkımızın gönlünde daha da büyütüyor.

Başta eski ve son Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere birçok devlet büyüğü ve bakanlarla olan yakın ve samimi dostluğunu ilimiz için avantaja döndüren, geçtiğimiz günlerde yapı sektöründe aşırı fiyat artışlarından kaynaklı sorunların çözülmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşen ve fiyat farkı ile ilgili kararnamenin çıkarılacağını müjdeleyen Veysel Demirci, hemen her konuda varlığını hissettiren ve şehre değer katan yine bu özellikleri ile halkın sevgisini kazanan bir hemşerimiz. Kendisiyle ve yaptıkları güzel işlerle bizler de gurur duyuyoruz. İyi ki şehrin Veysel Demirci’si var…