ŞEHİT AİLELERİ ÇANAKKALE'YE GİTTİ

Anadolu Gençlik Hareketi Derneği Genel Başkanı İsmail Erdoğan, şehit ailelerine ve gazilere Çanakkale'deki manevi ruhu yaşatabilmek amacıyla böyle bir program düzenled

ŞEHİT AİLELERİ ÇANAKKALE'YE GİTTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Gençlik Hareketi Derneği Genel Başkanı İsmail Erdoğan, şehit ailelerine ve gazilere Çanakkale’deki manevi ruhu yaşatabilmek amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirtti. Derneğin kuruluşunun birinci yılını tamamladığını ve şu ana kadar birçok sosyal faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Erdoğan, “Özellikle Güneydoğu’da devletimizin menfaati doğrultusunda ciddi çalışmalar yaptık. Üniversiteli gençlerimizin aklını karıştırmak isteyenlerden uzak tutmak için sosyal faaliyetler düzenledik ve başarılı sonuçlar aldık” dedi.

Şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen programda başta Elazığ Valiliği olmak üzere, Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Alataş’a ve destek veren herkese teşekkür eden Erdoğan bu tür sosyal projelerinin ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini kaydetti.   Elazığ Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Alataş ise, bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, bunun diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ve hazırlıkların ardından 35 kişilik grup Elazığ Öğretmenevi’nden Çanakkale’ye doğru yola çıktı.