Şehir ve Ülke Ekonomisi Dost Meclisinde Masaya Yatırıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, 'Güncel Ekonomik Değerlendirme Toplantısı' MÜSİAD Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali EROL'un ev sahipliğinde DoubleTree By Hilton Hotel'de gerçekleştirildi.

Şehir ve Ülke Ekonomisi Dost Meclisinde Masaya Yatırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. İzzet TAŞAR konuk oldu.

MÜSİAD üyelerine, güncel ekonomik değerlendirmelerle ilgili tecrübelerini aktaran Doç. Dr. İzzet TAŞAR, ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler, dış ticaretin önemi, katma değerli ürünlerin ekonomiye etkisi gibi birçok alanda önemli bilgiler aktardı.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Gürkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi, üniversitemizin değerli akademisyenlerinden Doç. Dr. İzzet Taşar hocamızın sunumuyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda son ekonomik gelişmeler, yapılan çalışmaların ekonomiye katkısı, devam eden lojistik sıkıntılar, işgücü eksikliği ve yüksek enerji maliyetleri gibi küresel fiyat baskıları sonucu fiyat artışlarının ana sebepleri, bunun için hangi önlemler alınacak gibi konuları ele aldık. Tecrübelerini aktaran, değerli hocamıza, Dekanımız Sn. Prof. Dr. Kenan Peker’e ve ev sahipliğinden dolayı Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Ali EROL'a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.