Şehir için Büyük Şans

Ülkemiz ve ilimiz tarımına yönelik çalışmaları ile göz dolduran hemşerimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç'un Elazığ'a yönelik özel çalışmaları ve projeleri devam ediyor.

Şehir için Büyük Şans
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimize sık sık gelerek bakanlığının projelerini yerinde inceleyen ve sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyip çözümler sunan Tunç, iki gününü daha ilimize ayırdı ve dolu dolu bir programla şehrimizi gündemine aldı.

Tarım ve Hayvancılık gibi şehrimizin önemli bir potansiyeli olan ve ekonomimizin  bel kemiği olan bu sektörde gelinen nokta, teknolojinin kullanım oranı, var olan tesislerin daha da büyütülmesi ve yenilerinin eklenmesi konusunda üretici ve sanayicilerle bir araya gelecek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç’un bu önemli  görevini, şehir olarak bizler de iyi değerlendirmeli ve hazırlayacağımız projeleri mutlaka kendisine ulaştırmalıyız.

Özellikle tarımsal üretim noktasında önemli merkez olan ilimizin bu ürünleri markalaştırma ve dünya piyasasına sunma noktasındaki sorun ve sıkıntılarımızı da aşmaya vesile olacak projelerle çok önemli bir noktaya gelme şansımız var. 

Bu şans, Bakan Yardımcısı hemşerimiz Hadi Tunç ile iki kat avantaja dönüşüyor. Bu avantajları değerlendirmek için adımlar atmak bizden, önümüze çıkacak engelleri aşmak ve her türlü desteği vermek de Bakan yardımcımız Sayın Hadi Tunç’tan olsun. Haydi Bismillah..