Sefer bizden, zafer Allah'tan

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta ölüm kalım maçlarına çıkan Elazığspor, yarın Gençlik Merkezi Sentetik Saha'da Sakaryaspor'u konuk edecek

Sefer bizden, zafer Allah'tan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 32. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Sakaryaspor’u ağırlayacak. Zorlu maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren ve maç saatini bekleyen Bordo-Beyazlılar’da, Kadir Taşoğlu cezası, Hebat Alan sakatlığı, Cengizhan Akgün ile M. Umut Akbulut kadrodışı olduğu için sahada olamayacak. Yiğitcan Erdoğan’ın son durumu ise maç saatinde belli olacak.

24. RANDEVU
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, tarihinde İlk kez 1975-1976 Futbol Sezonu’nda 2. Lig’de karşı karşıya geldiği Sakaryaspor’la 24. randevuya çıkacak.
Elazığspor-Sakaryaspor Rekabeti’nde geride kalan 23 resmi karşılaşmada Elazığspor 11 galibiyet, 10 mağlubiyet alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Atılan gollerde ise 26-26’lık eşitlik söz konusu.

HAKEM İZMİR’DEN
TY Elazığspor-Sakaryaspor karşılaşmasında İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Erdem Temel görev yapacak. Bu müsabakada Erdem Temel'in yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Uğur Erdoğan ile Denizli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri'nden Muratcan Ilgaz yapacak. İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot ise müsabakada dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

TÜM MAÇLAR YARIN
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 32. Hafta maçlarının tamamı 7 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Program şöyle;
15.00 K.Karabükspor-Kırklarelispor
(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)
15.00 Turgutluspor-Tarsus İY.
(7 Eylül Stadyumu)
15.00 Serik Bld.-Vanspor
(İsmail Oğan Stadyumu)
15.00 Pendikspor-Karacabey Bld.
(Pendik Stadyumu)
15.00 TY Elazığspor-Sakaryaspor
(Gençlik Merkezi Sentetik Saha)
15.00 Etimesgut Bld.-Eyüpspor
(Atatürk Stadyumu)
15.00 Bayburt Özel İdare-Pazarspor
(Bayburt Genç Osman Stadyumu)
15.00 Sivas Bld.-Kırşehir Bld.
(Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
15.00 Kastamonuspor-1922 Konya
(Gazi Stadyumu)
15.00 Mamak FK-Bodrumspor
(Çubuk İlçe Stadyumu)

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın maçta; Ali, Eren, Muhammed Düzgüner (Yiğitcan), Ömer Faruk, Hasan, Kadir Bekmezci, Selim Enes, Cihan Canpolat, İzzet, Muhammed İldiz ve Görkem onbirine şans vermesi bekleniyor. 7 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’te başlayacak olan müsabaka Misli.com mobil uygulamasından canlı olarak yayınlanacak.
Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 26 puanla 18. sırada yer alırken, Sakaryaspor 57 puanla 3. durunda.