Seçimi kaybeden Efeler, tesislerden gönderildi

Aydın'da yerel seçimlerin kaybedeni Efeler 09 SFK oldu. Mehmet Fatih Atay'ın seçimi kaybetmesiyle birlikte yeşil beyazlı kulübün tesisleri boşaltıldı. Temsilcimiz Elazığspor'u konuk edecek olan Aydın ekibi sezonu özel bir yurtta tamamlayacak

Seçimi kaybeden Efeler, tesislerden gönderildi

Manşet Aydın'ın haberine göre; Aydın’da yerel seçim sonuçları spora da yansıdı. 3.Lig 2.Grup’ta Play Off mücadelesi veren Efeler 09’un tesisleri boşaltıldı. Eski Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın büyük emekleriyle Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkan yeşil beyazlı ekip, son 2 sezondur iyi bir grafik çiziyordu.
CHP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçen Mehmet Fatih Atay, 31 Mart Yerel seçimlerini kaybetti. Efeler’de CHP adayı Anıl Yetişkin yeni belediye başkanı oldu. Seçimin kaybedilmesinin ardından yeşil beyazlıların Tenis Kulübü’ndeki tesisi boşaltıldı. Öte yandan, altyapının bulunduğu Mehmet Anbarlı Tesisleri’nden taşındı.
Efeler 09 SFK Kulübü 2 aylığına bir yurda taşındı. Futbolcular, teknik heyet ve personelin sezon bitimine kadar özel bir yurtta konaklayacağı öğrenildi.