SARIKAMIŞ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULDU

Dernek açılışında bir açıklama yapan  Sarıkamış Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  başkanı  Selami Özmen  ' Amacımız Elazığ'da 

SARIKAMIŞ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek açılışında bir açıklama yapan  Sarıkamış Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  başkanı  Selami Özmen  “ Amacımız Elazığ’da  ve il dışında yaşayan Sarıkamışlıları derneğimiz çatısı altında toplayarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma yönünden birlik ve beraberliğimizi sağlamak, Sarıkamışların  sevgi, saygı  ve kardeşlik duygularını geliştirmek ve pekiştirmek” dedi.

 Dernek olarak sürekli Sarıkamış köyünün gelişimi için çaba sarf edeceklerini belirten  Selami Özmen köyümüzde ikamet eden kimsesiz yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onların  refah düzeyini iyileştirmeye çalışacağız. İnsanlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına çeşitli sosyal ve kültürel  projelerimiz var, onları hayata geçireceğiz. “Sarıkamışlılar Günü” adı altında yılda en az bir  gün  bütün Sarıkamışlılar bir araya getirmeyi planlıyoruz. Derneğimiz köyümüze hayırlı uğurlu olsun. İnşdigerah dernek olarak  köyümüze bir çok yatırımın gelmesine vesile oluruz” dedi.