'Şampiyonluk İçin Erken Giden Erken Yol Alır'

Milliyetçi Elazığspor Taraftar Grubu, Elazığspor'un hedefinin arka arkaya şampiyonluklar elde ederek süper lige kadar yüklemesi olduğunu vurgulayarak kapalı olan transfer tahtasının açılması ve takımın erkenden hazır hale gelmesi için Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman öncülüğünde tüm şehrin kenetlenerek geç kalmadan harekete geçmesini istedi.

'Şampiyonluk İçin Erken Giden Erken Yol Alır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Play-Off Şampiyonu olarak 2. Lig’e yükselen Elazığspor’da hedefler büyük. Tek amaç arka arkaya şampiyonluklar elde ederek hak ettiğimiz tek yer olan Süper Lig’e kadar yükselmek. Bu doğrultuda Elazığ’da yeni bir kenetlenme ve seferberlik hali gerekiyor.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan ve şehri acil olarak kenetlenmeye davet eden Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Arslan hedefin 3-2-1 olduğunu ve bu doğrultuda hızlı hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

“ŞEHRİMİZİN BÜYÜKLERİNİ TAŞIN ALTINA ELLERİNİ DEĞİL GÖVDELERİNİ KOYMA VAKTİDİR”

Arslan, açıklamasında: “Değerli Elazığ ve Elazığspor camiası 3 lig diye adlandırılan ligden kurtulmanın ardından hedefimiz 3,2,1 arka arkaya şampiyonluk mücadelesi ile taçlandırmak istiyorsak

Sn. Valimiz öncülüğünde Milletvekilleri Belediye başkanı ETSO işadamları ile birlik beraberlik içerinde hal hazır bir takım kurup doğru adımlarla hareket etmek zorunda olduğumuzu belirtmek için bugün bu basın açıklamasını yapmak zorunda kaldık..

Bilindiği üzere Elazığspor’umuzun transfer tahtası kapalı önümüzdeki sezon bu süreçte son dakikayı beklememek adına erken adımlarla hareket etmek istiyoruz..

Şampiyonluk için erken giden erken yol alır sözü ile şehrimizin şampiyon olduğu birlik beraberlik içerisinde neler yaptığını dünyaya gösterdik.

Ah vah çekmek istemiyoruz artık.

Elazığspor’un yeri burası değil bizlere yakışmıyor.

Doğu’nun sağlam kalesini yukarıya çıkarmak için çok hızlı adımlar için göreve davet ediyoruz.”