Şampiyon Elazığ İl Özel İdare

U17 Ligi Final maçında Elazığ İl Özel İdare ile Elaziz Belediyespor karşı karşıya geldi

Şampiyon Elazığ İl Özel İdare
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Amatör Küme U-17 Futbol Ligi’nde sezon sona erdi. Final maçında Elaziz Belediyespor ile Elazığ İl Özel İdare karşı karşıya geldi. Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanan ve büyük heyecanın yaşandığı final maçında ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Orta alan mücadelesi şeklinde devam eden maçın son bölümlerinde biri penaltıdan olmak üzere 2 gol bulan Elazığ İl Özel İdare, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak şampiyon oldu.

MAÇ SONU BÜYÜK COŞKU

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinç yumağı oluşturan teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Ödül töreninde konuşan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, centilmence bir sezonu tamamladıklarını belirterek, şampiyon olan Elazığ İl Özel İdarespor’u tebrik etti.

SABUNCU: “GELECEĞİN ELAZIĞSPOR’UNU SİZLER OLUŞTURACAKSINIZ”

Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’da futbolculara hitaben yaptığı açıklamada; “Geleceğin Elazığspor’unu sizler oluşturacaksınız. Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ altyapısı için büyük şanstır. Teknik heyetimiz ve yönetimimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından şampiyon olan takım kupasını İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’dan aldı.