SAĞLIKLI AİLE PROGRAMI TAMAMLANDI

ADEM tarafından düzenlenen programda katılımcılara, madde bağımlılığı ve korunma yolları, çocuğun anne ve babaya bağımlılığı, hazır gıda bağımlılığı, bağımlılığın psikolojik, sosyolojik

SAĞLIKLI AİLE PROGRAMI TAMAMLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADEM tarafından düzenlenen programda katılımcılara, madde bağımlılığı ve korunma yolları, çocuğun anne ve babaya bağımlılığı, hazır gıda bağımlılığı, bağımlılığın psikolojik, sosyolojik, biofizyolojik sonuçları, tv-internet ve telefon bağımlılığı, İslam’da evlilik ve aile hayatı, kadının yasal hakları konularında bilinçlendirmeye yönelik 20 saatlik bir eğitim desteği sağlandı.

 

Kültür Park’ta düzenlen sertifika töreninde konuşan Başkan Yanılmaz, ailenin toplumun temeli olduğunu ve aileyi aile yapanın anneler olduğuna vurgu yaparak, “Huzur evimiz, bizim evimizdir. İnsanın en huzurlu olduğu yer evidir.” dedi.

 

“15 TEMMUZ MÜCADELESİNİN GERÇEK SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ”

Aile huzurunun, mutluluğunun, toplumun huzuru ve mutluluğu olduğuna vurgu yapan Başkan Yanılmaz, bir aileyi de huzurlu kılacak olanın evin hanımı olduğunu söyledi. Aile içi huzurun ve toplumsal huzurun güçlendirilmesi noktasında evin hanımının çok önemli bir rolü olduğunu anlatan ve çeşitli tavsiyelerde buluna Başkan Yanılmaz, “Eğer 15 Temmuz’da bu ülkenin insanları vatan hainlerine karşı canları pahasına mücadele ettilerse, bu mücadelenin gerçek sahipleri sizlersiniz. Önümüzde çok önemli bir süreç var, referandum süreci. 16 Nisan’daki halk oylamasında Elazığ’ımızın rekor bir oranda ‘evet’ oyu vermesini bekliyorum. Bizler şehrimizin Türkiye’de ‘evet’ oyunun en yüksek oranda çıkacağı illerden biri olmasını hep birlikte sağlayacağız. Siz isterseniz her şey gerçek olur.” diye konuştu.

Başkan Yanılmaz, daha sonra Ana-Baba Okulu Projesi kapsamında düzenlenen Sağlıklı Aile Programına katılan 32 kursiyere Katılım Belgesi verdi.