Rize olmadı, ibre Elazığ'da!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un uzun süredir kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu stoper Murat Akça'nın, Çaykur Rizespor'a transferi son anda olmadı

Rize olmadı, ibre Elazığ'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Evkur Yeni Malatyaspor’la ilişkisini kesen ve TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’la anlaşamayan genç stoper Murat Akça bu akşam Elazığ’a geldi.

Berk Yıldız'ı Evkur Yeni Malatyaspor'a veren ve Murat Akça’yı bekleyen Elazığspor yöneticileri Başkan Adil Gevrek ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeler olumlu sonuçlanmasına rağmen Murat Akça’nın tercihini Çaykur Rizespor’dan yana kullandığı bildirildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından devreye giren Başkan Adil Gevrek’in Murat Akça’ya Elazığspor’a sözü olduğunu ve bu sözü yerine getirmek istediğini kaydederek Çaykur Rizespor’a gitmesi durumunda Sarı-Siyahlı Kulüpten geçmiş alacaklarını tahsil edemeyeceğini belirttiği öğrenildi. Bu gelişmenin akabinde genç stoperin Çaykur Rizespor’la anlaşamadığı ve Elazığspor’la sözleşme imzalamak için dün akşam Elazığ’a geldiği öğrenildi.

MURAT AKÇA KİMDİR?

1990 Almanya doğumlu olan Murat, Galarasaray altyapısında yetiştikten sonra Denizlispor, Adana Demirspor, Sivasspor, Karabükspor ve son olarak Evkur Yeni Malatyaspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor’un şampiyon olan kadrosunda da yer alan Murat, bu sezon 3 lig, 3 de kupa maçında görev yapabildi.

Kariyerinde 267 resmi maç ve 14 gol bulunan tecrübeli oyuncu, çeşitli yaş gruplarında 68 kez Milli formayı da giydi.