Reis'e Selam !

Elazığ'da 9 yaşındaki Zümra ve 13 yaşındaki  Sena KALKANCI kardeşler 48 dizeden oluşan  'Reis'e Selam' adlı bir şiir yazarak  Cumhurbaşkanı  Recep T

Reis'e Selam !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 9 yaşındaki Zümra ve 13 yaşındaki  Sena KALKANCI kardeşler 48 dizeden oluşan  “Reis’e Selam” adlı bir şiir yazarak  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN’a olan sevgilerini dile getirdiler.

Geçen yılda cumhurbaşkanına şiir yazdıklarını fakat; ona ulaştıramadıklarını  belirten Sena KALKANCI “  Bu yıl yeni bir şiir yazarak  tekrar denemek istedik. Şiiri kardeşimle beraber  yazdık, babamda eksik olan yerleri düzeltti” dedi.  Demokrasi  nöbetini tutmaya devam ettiklerini söyleyen Sena “Allah' a şükürler olsun  her gün nöbetimizi tutuyoruz. Cumhurbaşkanımızı görmek hiç nasip olmadı. Onu görüp ellerinden  öpmek istiyorum. İnşdigerah Allah,nasip ederde onu görürüz” diye konuştu.

Ablasıyla beraber sayın cumhurbaşkanına ithaf ederek şiirlerini   yazdıklarını ifade eden Zümra KALKANCI “ Sayın cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Bu şiirle ona olan  sevgimizi  dile getirmeye çalıştık.

Kızlarının  daha önce sayın cumhurbaşkanının başbakan olduğu dönemde  yine kendisine şiir yazdıklarını aktaran baba Metin KALKANCI  “O zamanda çok güzel şiir yazmışlardı. Bu 15 temmuz darbe girişiminde çocuklarım uyuyorlardı. Onları öperek  meydana indim. Çocuklarım  uyandığında  annesine beni sormuşlar. Sabah eve gittiğimde kızım Sena “Babacığım bu askerler bizim askerimiz değil mi’ dediğinde ben hıçkırarak ağladım ve cevap veremedim.Darbe girişiminden sonra kızlarım biz  yine cumhurbaşkanımıza şiir yazmak istiyoruz dediler. Bende yazmaları için teşvik  ettim.  Ufak tefek eksikliklerini eşimle beraber tamamladık. Şuan hala daha şiir yazmaya devam ediyorlar” dedi.