RAMAZAN SOKAĞI'NA ZİYARETÇİ AKINI

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan da Kültür Park'ta kurulan Ramazan Sokağı'nı ziyaret etti

RAMAZAN  SOKAĞI'NA ZİYARETÇİ AKINI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan da Kültür Park’ta kurulan Ramazan Sokağı’nı ziyaret etti. Tüm stantları gezen Turan Karahan, Ramazan Sokağı’nın şehre Ramazan ayında ayrı bir renk kattığını söyledi. Stantlarda yer alan katılımcıların çoğunun gıda ürünlerinden oluşmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Karahan, açıkta satılan gıdalarda hijyen kurdigerarına uyulması gerektiğini ve stant açan esnaflara gerekli uyarıları yaptıklarını belirtti.

Ramazan Sokağı Organizatörü Mustafa Karatepe​ de yaptığı değerlendirmede, Karahan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu yıl Ramazan Sokağı etkinliğinde önceliği gıda firmalarına verdiklerini kaydetti. İl içerisinde yeteri kadar katılım sağlamadığını buna karşın Türkiye'nin bir çok yöresinden, Aydın, İzmit, İzmir, Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Trabzon, Balıkesir, Sürmene, Afyon- gibi illerden çok sayıda katılımcının etkinlikte yer almak için kendilerine ulaştığını belirten Karatepe, bu konuda yerel firmaların biraz daha duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

Etkinliğin bayram sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Karatepe, bu yıl Ramazan Sokağı etkinliğinin Kültür Park yanında yapılmasının isabetli bir karar olduğunu vurgularken stantları ziyaret eden birçok vatandaşın, ‘İlk defa rahatça Ramazan Sokağı’nı geziyoruz’ diye kendilerine teşekkür ettiklerini, bundan ötürü de mutlu olduklarını ifade etti. Ramazan sonuna kadar tüm Elazığlıları stantlara beklediklerini kaydeden Karatepe bu etkinliği yapma imkanını kendilerine veren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a da teşekkür etti.