RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi, İslam âleminde birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak gibi değerlerin zirveye ulaştığı Ramazan ayında düzenlediği etkinliklerle, ruhuna uygun unutulmaz bir Ramazan

RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, İslam âleminde birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak gibi değerlerin zirveye ulaştığı Ramazan ayında düzenlediği etkinliklerle, ruhuna uygun unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor.

 

ÜNLÜ İLAHİ SANATÇISI UMUT MÜRARE’DEN UNUTULMAZ KONSER

Kültür Park Amfi Tiyatroda düzenlenen Ramazan programında sahne alarak muhteşem bir konsere imza atan ünlü ilahi sanatçısı Umut Mürare,yi izlemek isteyen seyirciler tarafından Amfi Tiyatro hıncahınç dolduruldu. Birbirinden özel eserlerini seslendiren ünlü sanatçı Umut Mürare, izleyicilerine unutulmaz bir ilahi dinletisi gerçekleştirdi.

 

AHMET YÜCE, HARPUT’TA

Elazığ belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca Harput’ta düzenleyeceği programlar çerçevesinde sahne alan sanatçı Ahmet Yüce, sevilen ilahileriyle dinleyicilerine güzel bir akşam yaşattı.

 

Elazığlılar tarafından yoğun ilgi gösterilen programda, Elazığ Belediyesi stantlarında çay, kahve, patlamış mısır ve pamuk şeker gibi ikramlarda bulunuldu.