Rakip tam dişimize göre!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, kendisi gibi sıkıntılı günler geçiren Karabükspor ile yarın karşı karşıya gelecek

Rakip tam dişimize göre!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 6. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’un konuğu Kardemir Karabükspor olacak. Sıkıntılı iki takımı karşı karşıya getirecek olan maç öncesi her iki ekibin de 1’er puanı bulunuyor. Transfer yasağını kaldıramayan iki takım arasındaki mücadelede, kazanan ekip rahat bir nefes almış olacak. Hafta içinde futbolcuların antrenmanı boykot ettiği ve sahipsizlikten dert yandığı Elazığspor’da, nasıl bir performans sergileneceği merak konusu.

KARABÜKSPOR İLE 11. RANDEVU

 Tarihinin en zor sezonunu geçiren iki takım daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Elazığspor ile Karabükspor 1979-1980 sezonunda 2. Ligde 2 kez karşılaştı. Elazığ’da oynanan maç 0-0 sona ererken, Karabük’teki maçı ev sahibi takım 1-0 kazandı. 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya gelen iki takım arasında bu ligde 4 karşılaşma oynandı.

Süper ligde oynadığı 4 maçtan 2’sini kazanan Bordo Beyazlılar 1 maçtan beraberlik 1 maçtan ise yenilgi ile ayrıldı. Geride kalan 10 maçta Elazığspor rakip fileleri 10 kez havalandırırken, Karadeniz ekibinin ise 9 golü bulunuyor. Son olarak 2015-2016 sezonunda PTT 1. Lig’de birbirine rakip olan iki takım arasında Elazığ’da oynanan maçı 2-1 Elazığspor kazanırken, Karabük’te oynanan maç ise 2-2 sonuçlandı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Karabükspor karşısına; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Orhan, Emre, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Tatos, Ahmet Aras, Bagayoko ve Eren Çinkılınç onbiriyle çıkması bekleniyor.

22 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Konya Bölgesi A Klasman Hakemi Mustafa Aydın’ın düdük çalacağı müsabaka, Bein Max 2 kanalından canlı yayınla ekranlara getirilecek.