PROTOKOLDEN KOMBİNE DESTEĞİ!

 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri kombine kart aldılar

PROTOKOLDEN KOMBİNE DESTEĞİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri kombine kart aldılar.
Elazığ Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet gişesinde ilk olarak Vali Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kombine kart alırken, ardından Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de sezonluk kombine kart alarak temsilcimize destek oldular.
“BU TAKIM HEPİMİZİN”
Programda ilk olarak konuşan Kulüp Başkanı Sedat Karataş duyarlılıklarından dolayı Vali Murat Zorluoğlu’na ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederek şunları söyledi; “Öncelikle Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu takım hepimizin. Hepimiz Elazığspor’a sahip çıkmalıyız. Bu bağlamda da bugün böyle bir program düzenledi. Valimiz ve Belediye Başkanımız teşrif ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. İnşdigerah bugün Kombine Biletlerimizi alarak takımımıza sahip çıkacağız.”

“İŞ ADAMLARIMIZI DESTEĞE DAVET EDİYORUM”
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise; herkesi desteğe davet ederek şöyle konuştu;
“Tabi yeni sezonun başındayız. İnşdigerah Elazığsporumuz Manisa’dan en iyi sonucu alarak lige başlayacaktır. Tabii ki Elazığsporumuz’un hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacı var. Şehrimizin en önemli marka değeri. Dolayısıyla bu marka değerini bütün tabanında kabullenmesi gerekiyor. Bugün kombine kart için bir araya geldik. Küçük şeyler bazen çok büyük sonuçları doğurabiliyor. Başta kendim olmak üzere biletimizi alacağız. Küçük yardımlar tabana ne kadar yayılırsa Elazığspor için önemli bir katma değer oluyor. Bundan dolayı Kombine biletler bunun en önemli göstergesidir. Bu vesileyle Elazığspor’u sevenleri ve taraftarlarımızı stadyuma davet ediyorum. Elazığlı iş adamalarımızı, ister Elazığ’da olsun ister Elazığ dışında olsun Elazığsporumuz’a desteğe davet ediyorum. Çünkü bu takım desteklerle ayakta durabilecek bir takım. Biz Elazığ Belediyesi olarak, Sayın Valimle yapılması bütün çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki sezon Elazığspor’un inşdigerah başarılı geçirdiği bir sezon olur ve sezon sonunda ise Elazığsporumuzu Süper Ligde görürüz.”

 

“BU TAKIMA ELAZIĞLILAR SAHİP ÇIKSIN”
Son olarak konuşan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’da Elazığspor’un takımların büyüklüğünün satılan kombine biletlerle ölçüldüğüne dikkat çekere şunları ifade etti;
“Geçtiğimiz yıl çok büyük zorluklara rağmen Elazığspor başarılı bir sezon geçirdi. Son dönemlerde Belediyemizinde büyük katkılarıyla play-off ve akabinde şansız bir şekilde Adana Demirspor maçının ardından tabiri caizse Elazığsporumuz Süper Ligin kapısından döndü. Elazığspor büyük bir camia. 50 yıllık bir geçmişi var. Şehrin önemli bir değeri. Ancak aynı ölçüde bir seyirci kitlesine futbol oynayamıyor. Geçen yıl defalarca bunu yaşadık. Ortalama 3-4 bin taraftara oynadık. Bu yıl bunu değiştirmek istiyoruz. Bu takıma bütün Elazığlıların sahip çıkması lazım. Elazığspor bu şehre ayrı bir hava katıyor. Bizde Valilik olarak, Belediyemizle beraber bu takımın bu sene başarılı olabilmesi için çaba gösteriyoruz. Kombine bilet satışı işin sadece bir parçası. Ama daha farklı bir çok organizasyonlar şüphesiz sezon içerisinde olacak. Bu takıma sahip çıkıldığının en önemli göstergesi, satılan kombine bilet sayısıdır. Takımların büyüklüğü satılan kombine biletlerle ölçülüyor. Bizde buradan bütün vatandaşlarımıza, iş adamlarımıza, bürokratlarımıza, kamu görevlileri ve il müdürlerimize çağrıda bulunuyoruz. Bu konuda hassas davranıp Elazığspor’a böyle bir katkıda bulunmalarını rica ediyoruz. Bu takım, en alt tabakadan en üst tabakaya sahiplenilirse başarılı olabilir. Yoksa sadece bizlerin çabası şüphesiz yeterli olmayacaktır. İnşdigerah el birliğiyle Elazığsporumuz 50. Yılında süper lige yükselir. (Spor Merkezi)