Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, TKKD-İstanbul Şubeleri ile Bir Arada

 Prof.Dr.Sema Temizer Ozan, TKKD Şubelerine ziyaret zincirinin ilkine İstanbul ilinden başladı.

Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, TKKD-İstanbul Şubeleri ile Bir Arada

TKKD-İstanbul Şubesi yönetim kurulu başkanı Hüma Bayoğlu ve TKKD-Bakırköy şubesi yönetim kurulu başkanı Özla Ersöz ile İstanbul Kireç Burnu Vali konağı tesislerinde bir araya geldiler.

Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, TKKD-İstanbul Şubeleri ile Bir Arada

Toplantıya her iki şubenin yönetim kurulu ve üyeleri, önceki İstanbul Başkanlarından Gülay Başak ve Süheyla Bayrak, Zihinsel Engelliler Eğitim Derneği başkanı Nurgen Eryavuz ve annesi iştirak etti.

Temizer Ozan, ”Toplantıda her iki şubenin bundan sonra geçekleştirmeyi planladıkları aktiviteler hakkında görüş ve bilgi alış verişinde bulunduk, planlanan projelerin gerçekleştirilmeleri sırasında karşılaşılacak problemlerin çözümünde genel merkezin kendi üzerlerine düşen görevde daima şubelerimizin yanında olacağı vurgulanmıştır. Bugün hayatta olan ve TKKD şubelerine destek olan tüm şube başkanlarımızın ve üyelerimizin aramıza katılmalarının bizleri de motive etti.

Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, TKKD-İstanbul Şubeleri ile Bir Arada

Elazığ Depremi sırasında ve sonrasında bizlere maddi ve manevi, “Faydalı Kitap Kampanyası”na , büyük destekleri ve katkıları olan önceki Bakırköy Şube Başkanımız Lale Karahasanoğlu’na teşekkürlerimizi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere en kısa süre içinde kendilerini ziyaret etmeyi planlayıp, sağlık problemleri olan başkanlarımıza bir an önce sıhhatlerine kavuşmaları temennilerinde bulunuyoruz. Hakkın rahmetine kavuşanlar da rahmetle anıyoruz. TKKD şubelerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz bu güzel davetin organizasyonuna emek veren ve toplantımıza özenle katılan TKKD- web sayfası sorumlumuz kıymetli Gülay Başak’a, Hüma Bayoğlu, Özla Ersöz başkanlarımıza, her iki şubemizin değerli değerli üyelerine, Nurgen Eryavuz’a ve misafirlerimize katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz”dedi.