Prof.Dr.Sema Temizer Ozan, 'Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi' Tanıtım Ve Ziyaret Programına Katıldı

Başak MERAL GÜNDÜZ/Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şube Başkanı Prof.Dr.Sema Temizer Ozan,Burdur Şube Başkanı  Gülcan Erdura'nın  tertiplediği 'Mehmet Akif Ersoy' Üniversitesini tanıtım ve ziyaret programlarına katıldı.

Prof.Dr.Sema Temizer Ozan, 'Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi' Tanıtım Ve Ziyaret Programına Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Prof. Dr. Sema Temizer Ozan yaptığı açıklamada “Gülcan Erdura başkanlığında 30 kişilik dernek üyesi ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz’in  katılımlarıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik.Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Durmuş Acar, ziyaretçileri senato odasında kabul ederek üniversitenin tanıtımını sinevizyon gösterimi ile bizlere izletti.
Mehmet Akif Ersoy’un kimliği anlatılarak bölgenin yüksek hayvancılık potansiyelli Veteriner Fakültesi’nin vazgeçilmezi olduğu hayvancılık geliştirme projelerinden ve  moleküler düzeydeki laboratuvarlarından da söz edildi. Katılmaktan büyük memnuniyet duyduğum bu program için Sayın Gülcan Erdura’ya,Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğüne,TKKD Burdur Şubesini daima destekleyen Burdur Belediye Başkanlığına teşekkür ederim’’dedi.